HjemOpskrifterNem tomattærte med ricotta og frisk oregano

Nem tomattærte med ricotta og frisk oregano

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 250 g ricotta
  • 1 plade butterdej
  • 2 spsk revet parmigiano reggiano
  • salt og sort peber
  • 250 g røde og gule cherrytomater
  • 2 spsk olivenolie
  • 50 g pinjekerner
  • 1 dl frisk oregano

Sådan gør du

  • 1.
    Rul butterdejen ud på en bageplade.

  • 2.
    Rids en kant på 2 cm rundt langs dejen.

  • 3.
    Bland ricotta med parmesanost og smag til med salt og peber.

  • 4.
    Smør ricottaen på butterdejen ud til den ridsede kant.

  • 5.
    Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem over.

  • 6.
    Dryp med olivenolie og drys pinjekerne og blade fra oregano over.

  • 7.
    Bages i 15-20 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
5542 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
810 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.4 g
Protein: 14.2 %6.8 g
Kulhydrat: 13.4 %6.4 g
Fedt: 72.4 %15.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;