Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Nem tomattærte med ricotta og frisk oregano

0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 rulle fersk butterdej

250 g ricotta

2 spsk. revet parmesanost

Salt og sort peber

250 g blandede tomater

2 spsk. olivenolie

50 g pinjekerner

1 håndfuld frisk oregano

Om råvarerne

Rul butterdejen ud på en bageplade. Rids en kant på 2 cm rundt langs dejen. Bland ricotta med parmesanost og smag til med salt og peber. Smør ricottaen på butterdejen ud til den ridsede kant. Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem over. Dryp med olivenolie og drys pinjekerne og blade fra oregano over. Bages i 15-20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 2191KJ/524Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 18,7 g.

Nem tomattærte med ricotta og frisk oregano

Rul butterdejen ud på en bageplade. Rids en kant på 2 cm rundt langs dejen. Bland ricotta med parmesanost og smag til med salt og peber. Smør ricottaen på butterdejen ud til den ridsede kant. Skær tomaterne i tynde skiver og fordel dem over. Dryp med olivenolie og drys pinjekerne og blade fra oregano over. Bages i 15-20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 2191KJ/524Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 13,6 g.
Fedt: 18,7 g.