Nem tærte med squash, oliven og mozzarella

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Nem tærte med squash, oliven og mozzarella
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 squash

1 fersk butterdejsrulle

½ glas oliventapenade

140 g revet mozzarella

2 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 håndfuld mynteblade

Evt. 1 chili

Sådan gør du

Skær squashen i tynde skiver. Rul butterdejen ud på en bageplade. Smør med oliventapenade, men lad 3-4 cm. være fri langs kanten. Fordel osten oven på, og læg squash over. Dryp med olivenolie, og krydr med lidt salt og peber. Bages i 20 min. ved 220°C. Pynt med grofthakket mynte og evt. lidt hakket chili. 

 

Energi pr. pers: 1917KJ/458Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 7,7 g. 
Kulhydrat: 13,2 g. 
Fedt: 16,3 g.