4 personer
½ hokkaidogræskar
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
1 rulle fersk butterdej
200 g feta
Dressing:
1 håndfuld basilikum
1 håndfuld persille
3 salvieblade
Saft fra ½ citron
4 spsk. olivenolie
1 rød chili
Salt og sort peber
Skræl græskarret og skrab kernerne ud. Skær græskarret i tynde skiver og vend
med olivenolie, salt og peber. Rul butterdejen ud på en bageplade og rids en kant hele vejen rundt på ca. 1½ cm. Fordel græskarret på indersiden af ridsen og smuldr fetaen henover. Bag tærten ved 200°C i 15 min. Hak imens krydderurterne fint og bland med citronsaft, olie og hakket chili. Smag til med salt og peber. Kom dressingen over den varme tærte.
Energi pr. person: 2226KJ/532Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 19,6 g.