Nem tærte med græskar, feta og krydderurtedressing

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Nem tærte med græskar
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

½ hokkaidogræskar

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1 rulle fersk butterdej

200 g feta

 

Dressing:

1 håndfuld basilikum

1 håndfuld persille

3 salvieblade

Saft fra ½ citron

4 spsk. olivenolie

1 rød chili

Salt og sort peber

Sådan gør du

Skræl græskarret og skrab kernerne ud. Skær græskarret i tynde skiver og vend

med olivenolie, salt og peber. Rul butterdejen ud på en bageplade og rids en kant hele vejen rundt på ca. 1½ cm. Fordel græskarret på indersiden af ridsen og smuldr fetaen henover. Bag tærten ved 200°C i 15 min. Hak imens krydderurterne fint og bland med citronsaft, olie og hakket chili. Smag til med salt og peber. Kom dressingen over den varme tærte.

 

Energi pr. person: 2226KJ/532Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,4 g.
Kulhydrat: 13,7 g.
Fedt: 19,6 g.