Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Nem tærte med gedeost, vindruer og rosmarin
Nem tærte med gedeost, vindruer og rosmarin
Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
1 plade butterdej
200 g frisk gedeost
250 g vindruer
2 spsk honning
sort peber
1 spsk frisk rosmarin
25 g usaltede pistacienødder
SÅDAN GØR DU
1.
Varm ovnen op til 200° C.
2.
Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir.
3.
Smør gedeosten over dejen og lad et par cm kant være fri hele vejen rundt.
4.
Halver vindruerne, vend dem i honning og fordel dem over gedeosten.
5.
Drys med peber og rosmarin.
6.
Bag tærten i 20 min. til dejen er puffet op og er fint gylden.
7.
Server med et drys hakkede pistacier.
Tærter
Ost
Frokost
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4171 kj / 997 kcal
Næringsindhold pr. 100g
722 kj / 172 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.2 g
Protein:
12.5 %
5.3 g
Kulhydrat:
37 %
15.7 g
Fedt:
50.5 %
9.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;