HjemOpskrifterNem tærte med gedeost, vindruer og rosmarin

Nem tærte med gedeost, vindruer og rosmarin

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 1 plade butterdej
  • 200 g friske gedeoste
  • 250 g vindruer
  • 2 spsk honning
  • sort peber
  • 1 spsk frisk rosmarin
  • 25 g usaltede pistacienødder

Sådan gør du

  • 1.
    Varm ovnen op til 200° C.

  • 2.
    Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir.

  • 3.
    Smør gedeosten over dejen og lad et par cm kant være fri hele vejen rundt.

  • 4.
    Halver vindruerne, vend dem i honning og fordel dem over gedeosten.

  • 5.
    Drys med peber og rosmarin.

  • 6.
    Bag tærten i 20 min. til dejen er puffet op og er fint gylden.

  • 7.
    Server med et drys hakkede pistacier.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4464 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
757 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.1 g
Protein: 11.6 %5.2 g
Kulhydrat: 39.6 %17.6 g
Fedt: 48.8 %10.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;