Nem tærte med gedeost, vindruer og rosmarin

fork and spoon
Frokost
clock
30-60 min
Nem tærte med gedeost
Del med en ven

Ingredienser

6 personer

1 rulle fersk butterdej
200 g gedefriskost
250 g stenfri druer
2 spsk flydende honning
Sort peber
1 spsk frisk rosmarin
25 g usaltede pistacier

Sådan gør du

Varm ovnen op til 200° C. Rul butterdejen ud på en bageplade med bagepapir. Smør gedeosten over dejen og lad et par cm kant være fri hele vejen rundt.

Halver vindruerne, vend dem i honning og fordel dem over gedeosten. Drys med peber og rosmarin. Bag tærten i 20 min. til dejen er puffet op og er fint gylden. Server med et drys hakkede pistacier.

 

Energi pr. person: 1392KJ/333Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.
Protein: 5 g.
Kulhydrat: 21 g.
Fedt: 15 g.