Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 20

Lør: 10 - 18

Søn: lukket

 

Nem tærte med gedeost, fennikel og brombær

30-60 min
4 personer

Ingredienser

1 færdig tærtedej

150 g blød gedeost

1 rødløg

1 tsk. fennikelfrø

125 g brombær

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1-2 kviste rosmarin

1 æg

Om råvarerne

Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel gedeosten og lad en kant på 4 cm være fri hele vejen rundt. Skær rødløg i smalle både og kom over osten sammen med knuste fennikelfrø og brombær. Hvis brombærrene er meget store kan de deles.

Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Drys til sidst med rosmarin. Fold kanten af dejen lidt indover fyldet og klem sammen så den holder sig på plads. Pensl dejen med sammenpisket æg og bag i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1720KJ/411Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 13,5 g.
Fedt: 17 g.

Nem tærte med gedeost

Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel gedeosten og lad en kant på 4 cm være fri hele vejen rundt. Skær rødløg i smalle både og kom over osten sammen med knuste fennikelfrø og brombær. Hvis brombærrene er meget store kan de deles.

Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Drys til sidst med rosmarin. Fold kanten af dejen lidt indover fyldet og klem sammen så den holder sig på plads. Pensl dejen med sammenpisket æg og bag i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1720KJ/411Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 13,5 g.
Fedt: 17 g.