Nem tærte med gedeost, fennikel og brombær

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Nem tærte med gedeost
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 færdig tærtedej

150 g blød gedeost

1 rødløg

1 tsk. fennikelfrø

125 g brombær

1 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

1-2 kviste rosmarin

1 æg

Sådan gør du

Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel gedeosten og lad en kant på 4 cm være fri hele vejen rundt. Skær rødløg i smalle både og kom over osten sammen med knuste fennikelfrø og brombær. Hvis brombærrene er meget store kan de deles.

Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Drys til sidst med rosmarin. Fold kanten af dejen lidt indover fyldet og klem sammen så den holder sig på plads. Pensl dejen med sammenpisket æg og bag i 20 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 1720KJ/411Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 13,5 g.
Fedt: 17 g.