HjemOpskrifterNem tærte med gedeost, fennikel og brombær

Nem tærte med gedeost, fennikel og brombær

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke tærtedej
  • 150 g blød frisk gedeost
  • 1 rødløg
  • 1 tsk fennikelfrø
  • 125 g brombær
  • 1 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 2 friske rosmarinkviste
  • 1 æg

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir.

  • 2.
    Fordel gedeosten og lad en kant på 4 cm være fri hele vejen rundt.

  • 3.
    Skær rødløg i smalle både og kom over osten sammen med knuste fennikelfrø og brombær.

  • 4.
    Hvis brombærrene er meget store kan de deles.

  • 5.
    Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber.

  • 6.
    Drys til sidst med rosmarin.

  • 7.
    Fold kanten af dejen lidt indover fyldet og klem sammen så den holder sig på plads.

  • 8.
    Pensl dejen med sammenpisket æg og bag i 20 min. ved 200°C.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6079 kj / 1453 kcal
Næringsindhold pr. 100g
890 kj / 213 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.6 g
Protein: 10.9 %5.7 g
Kulhydrat: 31.5 %16.5 g
Fedt: 57.6 %13.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;