4 personer
1 færdig tærtedej
150 g blød gedeost
1 rødløg
1 tsk. fennikelfrø
125 g brombær
1 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
1-2 kviste rosmarin
1 æg
Rul tærtedejen ud på en bageplade med bagepapir. Fordel gedeosten og lad en kant på 4 cm være fri hele vejen rundt. Skær rødløg i smalle både og kom over osten sammen med knuste fennikelfrø og brombær. Hvis brombærrene er meget store kan de deles.
Dryp med olivenolie og krydr med salt og peber. Drys til sidst med rosmarin. Fold kanten af dejen lidt indover fyldet og klem sammen så den holder sig på plads. Pensl dejen med sammenpisket æg og bag i 20 min. ved 200°C.
Energi pr. person: 1720KJ/411Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 7,6 g.
Kulhydrat: 13,5 g.
Fedt: 17 g.