HjemOpskrifterNem ramen med stegt laks og spinat

Nem ramen med stegt laks og spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 laksefileter
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 4 spsk sojasauce
  • 250 g frisk spinat
  • 1½ liter grøntsagsbouillon
  • salt
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 150 g bønnespirer
  • 2 smilende æg
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk sesamfrø

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Steg laksen i 1 spsk. vindruekerneolie, ca. 6 min. pr. side.

  • 2.
    Imens varmes resten af olien i en anden gryde.

  • 3.
    Skær skalotteløg i tynde strimler, og steg dem i olien.

  • 4.
    Tilsæt ingefær, soja, spinat og bouillon, og kog det i 5 min.

  • 5.
    Smag til med salt eller mere soja.

  • 6.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

  • 7.
    Fordel dem i fire skåle sammen med laks, bønnespirer, et halvt æg og fintsnittet forårsløg.

  • 8.
    Hæld den varme suppe over, og drys med sesam.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10067 kj / 2406 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kj / 80 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.3 g
Protein: 27.1 %5.4 g
Kulhydrat: 30.5 %6.0 g
Fedt: 42.4 %3.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;