Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Nem ramen med stegt laks og spinat
Nem ramen med stegt laks og spinat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 laksefileter
2 spsk vindruekerneolie
2 skalotteløg
2 spsk finthakket frisk ingefær
4 spsk sojasauce
250 g frisk spinat
1½ liter grøntsagsbouillon
salt
200 g tørrede ægnudler
150 g bønnespirer
2 smilende æg
1 bundt forårsløg
2 spsk sesamfrø
SÅDAN GØR DU
1.
Steg laksen i 1 spsk. vindruekerneolie, ca. 6 min. pr. side.
2.
Imens varmes resten af olien i en anden gryde.
3.
Skær skalotteløg i tynde strimler, og steg dem i olien.
4.
Tilsæt ingefær, soja, spinat og bouillon, og kog det i 5 min.
5.
Smag til med salt eller mere soja.
6.
Kog nudlerne efter pakkens anvisning.
7.
Fordel dem i fire skåle sammen med laks, bønnespirer, et halvt æg og fintsnittet forårsløg.
8.
Hæld den varme suppe over, og drys med sesam.
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10067 kj / 2406 kcal
Næringsindhold pr. 100g
336 kj / 80 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.3 g
Protein:
27.1 %
5.4 g
Kulhydrat:
30.5 %
6.0 g
Fedt:
42.4 %
3.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;