HjemOpskrifterNem ramen med stegt laks og spinat

Nem ramen med stegt laks og spinat

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 laksefileter
  • 2 spsk vindruekerneolie
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk finthakket frisk ingefær
  • 4 spsk sojasauce
  • 250 g frisk spinat
  • 1.5 liter grøntsagsbouillon
  • salt
  • 200 g tørrede ægnudler
  • 150 g bønnespirer
  • 2 smilende æg
  • 1 bundt forårsløg
  • 2 spsk sesamfrø

Sådan gør du

  • 1.
    Steg laksen i 1 spsk. vindruekerneolie, ca. 6 min. pr. side.

  • 2.
    Imens varmes resten af olien i en anden gryde.

  • 3.
    Skær skalotteløg i tynde strimler, og steg dem i olien.

  • 4.
    Tilsæt ingefær, soja, spinat og bouillon, og kog det i 5 min.

  • 5.
    Smag til med salt eller mere soja.

  • 6.
    Kog nudlerne efter pakkens anvisning.

  • 7.
    Fordel dem i fire skåle sammen med laks, bønnespirer, et halvt æg og fintsnittet forårsløg.

  • 8.
    Hæld den varme suppe over, og drys med sesam.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10102 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
338 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 27.2 %5.4 g
Kulhydrat: 28.1 %5.6 g
Fedt: 44.7 %4.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;