Nem ramen med stegt laks og spinat

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Nem ramen med stegt laks og spinat
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

4 stykker laksefilet

2 spsk. vindruekerneolie

2 skalotteløg

2 spsk. finthakket ingefær

4 spsk. sojasauce

250 g frisk spinat

1½ l grøntsagsbouillon

Salt

1 pakke tørrede ramen-nudler eller andre nudler

1 bakke bønnespirer

2 smilende æg

½ bundt forårsløg

2 spsk. Sesamfrø
 

Sådan gør du

Steg laksen i 1 spsk. vindruekerneolie, ca. 6 min. pr. side. Imens varmes resten af olien i en anden gryde. Skær skalotteløg i tynde strimler, og steg dem i olien. Tilsæt ingefær, soja, spinat og bouillon, og kog det i 5 min. Smag til med salt eller mere soja. Kog nudlerne efter pakkens anvisning. Fordel dem i fire skåle sammen med laks, bønnespirer, et halvt æg og fintsnittet forårsløg. Hæld den varme suppe over, og drys med sesam.

 

Energi pr. pers: 1822KJ/436Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 4,5 g. 
Kulhydrat: 3,1 g. 
Fedt: 3,5 g.