HjemOpskrifterNapolitana Grande med pinjekerner og granatæble

Napolitana Grande med pinjekerner og granatæble

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke napolitana salat
  • 3 skiver rugbrød i tern
  • 2 spsk olivenolie
  • havsalt
  • 50 g revet parmigiano reggiano
  • 1 granatæble
  • 50 g pinjekerner ristede
    Dressing:
    • 4 spsk mørk balsamicoeddike
    • 4 spsk olivenolie
    • havsalt
    • friskkværnet 5-peberblanding
      Tilbehør:
      • groft brød

      Sådan gør du

      • 1.
        Skyl salaten grundigt og slyng den tør i en salatslynge.

      • 2.
        Varm en pande op med olivenolie og rist rugbrødstern til de er sprøde, tilsæt seasalt.

      • 3.
        Lad dem afkøle.

      • 4.
        Halver granatæble og bank med en grydeske på bunden af granatæblet over en skål, så falder alle kerner ud.

      • 5.
        Anret på 4 tallerkener eller stort fad, Napolitana Grande, rugbrødstern, revet parmesanost, granatæblekerner og pinjekerner.

      • 6.
        Lige inden servering dryp med mørk balsamico, olivenolie, seasalt og kværnet peber.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      7387 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      1090 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 5.3 g
      Protein: 8.9 %5.7 g
      Kulhydrat: 25.3 %16.2 g
      Fedt: 65.8 %19.4 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;