4 personer
1 bk. Napolitana Grande (80 g)
2 spsk. olivenolie
3 skiver rugbrød i tern
Seasalt
50 g revet parmesanost
1 granatæble
50 g pinjekerner ristede
Dressing:
4 spsk. mørk balsamico eddike
4 spsk. ekstra olivenolie
Seasalt
Kværnet fempeber
Tilbehør:
Groft brød
Skyl salaten grundigt og slyng den tør i en salatslynge. Varm en pande op med olivenolie og rist rugbrødstern til de er sprøde, tilsæt seasalt. Lad dem afkøle. Halver granatæble og bank med en grydeske på bunden af granatæblet over en skål, så falder alle kerner ud. Anret på 4 tallerkener eller stort fad, Napolitana Grande, rugbrødstern, revet parmesanost, granatæblekerner og pinjekerner.
Lige inden servering dryp med mørk balsamico, olivenolie, seasalt og kværnet peber.