HjemOpskrifterNapolitana Grande med pinjekerner og granatæble

Napolitana Grande med pinjekerner og granatæble

Måltidstype:
Salater
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 pakke napolitana salat
  • 3 skiver rugbrød i tern
  • 4 spsk olivenolie
  • havsalt
  • 50 g revet parmesanost
  • 1 granatæble
  • 50 g pinjekerner ristede
Dressing:
  • 4 spsk mørk balsamicoeddike
  • 4 spsk olivenolie
  • havsalt
  • friskkværnet 5-peberblanding
Tilbehør:
  • groft brød

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skyl salaten grundigt og slyng den tør i en salatslynge.

  • 2.
    Varm en pande op med olivenolie og rist rugbrødstern til de er sprøde, tilsæt seasalt.

  • 3.
    Lad dem afkøle.

  • 4.
    Halver granatæble og bank med en grydeske på bunden af granatæblet over en skål, så falder alle kerner ud.

  • 5.
    Anret på 4 tallerkener eller stort fad, Napolitana Grande, rugbrødstern, revet parmesanost, granatæblekerner og pinjekerner.

  • 6.
    Lige inden servering dryp med mørk balsamico, olivenolie, seasalt og kværnet peber.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7611 kj / 1819 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1113 kj / 266 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.9 g
Protein: 8.5 %5.6 g
Kulhydrat: 25.6 %16.8 g
Fedt: 65.9 %19.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;