4 personer
700 g nakkefilet
Salt og sort peber
1 løg
1 spsk olivenolie
150 g bacon i tern
4 dl æble-most
1 spsk frisk, hakket ros-marin
6 spsk dijonsennep
2 æbler
200 g grønne linser
Skær kødet i store tern og krydr det med salt og peber. Skær løget i tynde både. Varm olien i en gryde og brun kødet grundigt. Tag det op af gryden og læg til side. Kom bacon og løg i gryden og steg til det begynder at tage farve. Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt æblemost og rosmarin. Lad kødet simre under låg i 40 min ved lav varme. Kog imens linserne efter pakkens anvisning. Kom dijonsennep i retten og rør ud, til saucen bliver cremet. Tilsæt æblerne og varm dem igennem i 2 minutter. Servér med kogte linser.
Energifordeling pr. person: 3012KJ/719Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 11,6 g.
Fedt: 7,9 g.