Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Nakkefilet med sennep, æble og linser
Nakkefilet med sennep, æble og linser
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
salt & sort peber
0,7 kg nakkefilet
1 zittauerløg
1 spsk olivenolie
150 g bacontern
4 dl æblemost
1 spsk hakket frisk rosmarin
6 spsk dijonsennep
200 g tørrede grønne linser
SÅDAN GØR DU
1.
Skær kødet i store tern og krydr det med salt og peber.
2.
Skær løget i tynde både.
3.
Varm olien i en gryde og brun kødet grundigt.
4.
Tag det op af gryden og læg til side.
5.
Kom bacon og løg i gryden og steg til det begynder at tage farve.
6.
Kom kødet tilbage i gryden og tilsæt æblemost og rosmarin.
7.
Lad kødet simre under låg i 40 min ved lav varme.
8.
Kog imens linserne efter pakkens anvisning.
9.
Kom dijonsennep i retten og rør ud, til saucen bliver cremet.
10.
Tilsæt æblerne og varm dem igennem i 2 minutter.
11.
Servér med kogte linser.
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12990 kj / 3105 kcal
Næringsindhold pr. 100g
793 kj / 190 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
26.6 %
12.4 g
Kulhydrat:
24.2 %
11.3 g
Fedt:
49.2 %
10.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;