Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Nakkefilet à la normande
Nakkefilet à la normande
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
5 personer
1 grisenakkefilet ca. 1 kg
salt og sort peber
1 spsk smør
1 løg
250 g champignoner
1 fed hvidløg
4 frisk salvie
3 dl tør æblecider
200 ml (2 dl) hønsefond
200 g creme fraiche 38%
4 spsk dijonsennep
2 æbler
tilbehør:
kogte kartoffel, ris eller perlebyg
Sådan gør du
1.
Krydr kødet hele vejen rundt med salt og peber.
2.
Smelt smørret i en gryde med låg, og brun kødet på alle sider.
3.
Tag det op, og læg det til side.
4.
Skær løg i tynde strimler, og skær champignon i halve eller kvarte.
5.
Brun champignonerne i gryden, krydr med salt og peber, og tag dem op og gem til senere.
6.
Kom løgene i gryden, og steg et par minutter, til de bliver blanke.
7.
Tilsæt hvidløg, og kom grofthakket salvie i.
8.
Læg kødet tilbage i gryden, og hæld cider og hønsefond ved.
9.
Læg låg på gryden, og lad kødet simre i 1 ½ time.
10.
Skær æbler i både – behold skindet på.
11.
Kom crème fraiche og sennep i saucen, og rør det sammen.
12.
Kom æblerne og de stegte champignoner i, og smag til med salt og peber.
13.
Lad retten simre færdig i 5-10 min.
SPISETID opskrift
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6427 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
465 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
13.2 %
3.6 g
Kulhydrat:
32.1 %
8.8 g
Fedt:
53.6 %
6.7 g
Alkohol:
1.1 %
0.2 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;