Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Nakkefilet à la normande

Bedømmelse (1)
90-120 min
5 personer

Ingredienser

1 nakkefilet af gris ca. 1 kg

Salt og sort peber

1 spsk. smør

1 løg

250 g champignon

1 fed hvidløg

4 blade salvie

3 dl tør æblecider

2 dl hønsefond

200 g crème fraiche 38%

4 spsk. dijonsennep

2 æbler

Tilbehør: kogte kartofler, ris eller perlebyg

Krydr kødet hele vejen rundt med salt og peber. Smelt smørret i en gryde med låg, og brun kødet på alle sider. Tag det op, og læg det til side. Skær løg i tynde strimler, og skær champignon i halve eller kvarte. Brun champignonerne i gryden, krydr med salt og peber, og tag dem op og gem til senere. Kom løgene i gryden, og steg et par minutter, til de bliver blanke. Tilsæt hvidløg, og kom grofthakket salvie i. Læg kødet tilbage i gryden, og hæld cider og hønsefond ved. Læg låg på gryden, og lad kødet simre i 1 ½ time. Skær æbler i både – behold skindet på. Kom crème fraiche og sennep i saucen, og rør det sammen. Kom æblerne og de stegte champignoner i, og smag til med salt og peber. Lad retten simre færdig i 5-10 min. 

 

Energi pr. person: 2551KJ/610Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 9,4 g.

Nakkefilet à la normande

Krydr kødet hele vejen rundt med salt og peber. Smelt smørret i en gryde med låg, og brun kødet på alle sider. Tag det op, og læg det til side. Skær løg i tynde strimler, og skær champignon i halve eller kvarte. Brun champignonerne i gryden, krydr med salt og peber, og tag dem op og gem til senere. Kom løgene i gryden, og steg et par minutter, til de bliver blanke. Tilsæt hvidløg, og kom grofthakket salvie i. Læg kødet tilbage i gryden, og hæld cider og hønsefond ved. Læg låg på gryden, og lad kødet simre i 1 ½ time. Skær æbler i både – behold skindet på. Kom crème fraiche og sennep i saucen, og rør det sammen. Kom æblerne og de stegte champignoner i, og smag til med salt og peber. Lad retten simre færdig i 5-10 min. 

 

Energi pr. person: 2551KJ/610Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,2 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 9,4 g.