Muslinger i hyldeblomst på grill

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Muslinger i hyldeblomst på grill
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

 


2 kg muslinger

1 porre

25 g syltet ingefær

½ citron

1 appelsin

3 fed hvidløg

2 grønne chilier uden kerner

2 spsk. olie

2 dl koncentreret hyldeblomstsaft

3 store tomater

1 forårsløg

½ tsk. salt

 

Sådan gør du

Vask og rens muslingerne. Smid de åbne muslinger ud.

Skær porren fint, hak ingefæren, og skræl citronen og appelsinen hvorefter de skæres i skiver. Hak herefter hvidløget og skær chilierne i skiver. Kom olien op i en tykbundet gryde (f.eks. en jerngryde), og kom porre, ingefær, citron, appelsin, hvidløg, chili og hyldeblomstsaft i gryden, og lad det koge op på grillen i 3-5 minutter.

Nu tilsættes muslingerne, hvorefter der røres rundt og låget lægges på.

Hak tomaterne, og kom dem i gryden, hvorefter der røres rundt igen.

Lad retten simre videre i ca. 5 minutter. Kassér alle muslinger, der ikke har åbnet sig, og smag derefter til med salt.

Server på tallerkner, og drys med fint skåret forårsløg.