Muslinger grillet med chili, citron, hvidløg og fennikel

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Blåmuslinger
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg blåmuslinger, renset og gået efter
½ fennikel
1 fed hvidløg
1 chili
1 glas pastis, fx Pernod
1 spsk. olivenolie
Sort peber

Sådan gør du

Kom muslinger i et ovnfast fad. Snit fennikel i tynde strimler og hak chili og hvidløg fint. Kom begge dele i muslingerne og hæld pastis og olivenolie over. Krydr med peber.

Sæt hele fadet i en kuglegrill med låg og grill det i 10 min - rør rundt undervejs. Bemærk at pastissen kan antænde, så husk at have låg på grillen!

Energi pr. person: 794KJ/190Kcal

Næringsindhold pr. 100g

Protein: 6,1g

Kulhydrat: 6,5g

Fedt: 3,3g