Muslinger med dijonsauce

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 kg muslinger.
2 porrer.
1 fed hvidløg.
1 spsk smør. 
2 dl tør hvidvin.
1 dl piskefløde.
2 spsk dijonsennep. 
2 spsk hakket bredbladet persille.
1 potte dild. 
Salt og peber.

 

Sådan gør du

Gå muslingerne efter og bank de åbne let for at se om de lukker - kassér de muslinger som ikke lukker sig. Skær porrer i tynde skiver og hak hvidløget. Smelt smørret i en gryde og svits porrer og hvidløg et par minutter. Kom muslinger, hvidvin og fløde i og vend det rundt. Kom låg over og lad muslingerne simre i 7-8 min., eller til alle muslingerne har åbnet sig*. Rør sennep ud i og tilsæt hakket persille og dild. Smag til med salt og peber.
*De muslinger, som ikke har åbnet sig, skal kasséres.

Energi pr. person: 891KJ/212Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 7,1 g.