HjemOpskrifterMuslinger med dijonsauce

Muslinger med dijonsauce

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 porrer
  • 1 kg kammusling
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 2 dl hvidvin
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 potte frisk dild
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gå muslingerne efter og bank de åbne let for at se om de lukker - kassér de muslinger som ikke lukker sig.

  • 2.
    Skær porrer i tynde skiver og hak hvidløget.

  • 3.
    Smelt smørret i en gryde og svits porrer og hvidløg et par minutter.

  • 4.
    Kom muslinger, hvidvin og fløde i og vend det rundt.

  • 5.
    Kom låg over og lad muslingerne simre i 7-8 min., eller til alle muslingerne har åbnet sig*.

  • 6.
    Rør sennep ud i og tilsæt hakket persille og dild.

  • 7.
    Smag til med salt og peber. *De muslinger, som ikke har åbnet sig, skal kasséres.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4886 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
285 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.6 g
Protein: 36.7 %6.1 g
Kulhydrat: 8 %1.3 g
Fedt: 43.6 %3.4 g
Alkohol: 11.7 %1.1 g
;