Jubilæum
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Muslinger med dijonsauce

Bedømmelse (2)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

1 kg muslinger.
2 porrer.
1 fed hvidløg.
1 spsk smør. 
2 dl tør hvidvin.
1 dl piskefløde.
2 spsk dijonsennep. 
2 spsk hakket bredbladet persille.
1 potte dild. 
Salt og peber.

 

Gå muslingerne efter og bank de åbne let for at se om de lukker - kassér de muslinger som ikke lukker sig. Skær porrer i tynde skiver og hak hvidløget. Smelt smørret i en gryde og svits porrer og hvidløg et par minutter. Kom muslinger, hvidvin og fløde i og vend det rundt. Kom låg over og lad muslingerne simre i 7-8 min., eller til alle muslingerne har åbnet sig*. Rør sennep ud i og tilsæt hakket persille og dild. Smag til med salt og peber.
*De muslinger, som ikke har åbnet sig, skal kasséres.

Energi pr. person: 891KJ/212Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 7,1 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Gå muslingerne efter og bank de åbne let for at se om de lukker - kassér de muslinger som ikke lukker sig. Skær porrer i tynde skiver og hak hvidløget. Smelt smørret i en gryde og svits porrer og hvidløg et par minutter. Kom muslinger, hvidvin og fløde i og vend det rundt. Kom låg over og lad muslingerne simre i 7-8 min., eller til alle muslingerne har åbnet sig*. Rør sennep ud i og tilsæt hakket persille og dild. Smag til med salt og peber.
*De muslinger, som ikke har åbnet sig, skal kasséres.

Energi pr. person: 891KJ/212Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 4,3 g.
Kulhydrat: 4,4 g.
Fedt: 7,1 g.