HjemOpskrifterMuslinger med dijonsauce

Muslinger med dijonsauce

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 porrer
  • 1000 g kammuslinger
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk smør
  • 2 dl hvidvin
  • 1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 2 spsk dijonsennep
  • 2 spsk hakket bredbladet persille
  • 1 potte dild
  • salt og sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Gå muslingerne efter og bank de åbne let for at se om de lukker - kassér de muslinger som ikke lukker sig.

  • 2.
    Skær porrer i tynde skiver og hak hvidløget.

  • 3.
    Smelt smørret i en gryde og svits porrer og hvidløg et par minutter.

  • 4.
    Kom muslinger, hvidvin og fløde i og vend det rundt.

  • 5.
    Kom låg over og lad muslingerne simre i 7-8 min., eller til alle muslingerne har åbnet sig*.

  • 6.
    Rør sennep ud i og tilsæt hakket persille og dild.

  • 7.
    Smag til med salt og peber. *De muslinger, som ikke har åbnet sig, skal kasséres.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7564 kj / 1808 kcal
Næringsindhold pr. 100g
441 kj / 105 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.5 g
Protein: 46.4 %12.0 g
Kulhydrat: 8.1 %2.1 g
Fedt: 38 %4.5 g
Alkohol: 7.5 %1.1 g
;