Muslinger i cremet suppe

fork and spoon
Forret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


2 spsk. olivenolie

2 skalotteløg, finthakket

3 fed hvidløg i tynde skiver

1 fennikel i tynde strimler

2 kg friske muslinger

3 dl hvidvin

3 dl fløde

Salt og kværnet peber

2 dl hakket bredbladet persille



Tilbehør:

Italiensk brød.

 

Sådan gør du

Rengør, fjern ” skægget” og skyl alle muslinger. De muslinger der ikke lukker tæt kasseres. Varm olivenolie op i en stor gryde. Sauter skalotteløg, hvidløg og fennikel uden at det bruner. Kom afdryppede muslinger i gryden. læg låg på og ryst muslingerne så de bliver vendt godt med grøntsagerne i ca. 5 min. Tag låget af og kom hvidvin i og lad det bruse op. Kom fløde i og lad det blive godt varmt. Smag til med salt, peber og server med friskhakket persille i gryden og masser af brød. De muslinger der ikke er åbne ved tilberedningen, skal kasseres.