HjemOpskrifterMuslinger i cremet suppe

Muslinger i cremet suppe

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 finthakket skalotteløg
  • 2 spsk olivenolie
  • 3 fed hvidløg i tynde skiver
  • 1 fennikel i tynde skiver
  • 2 kg friske blåmuslinger i skal
  • 3 dl hvidvin
  • 3 dl Arla Karolines Køkken® økologisk Piskefløde 38%
  • 3 Cooking cream
  • salt & sort peber
  • 2 dl bredbladet persille
Tilbehør:
  • italiensk brød

Sådan gør du

  • 1.
    Rengør, fjern ” skægget” og skyl alle muslinger.

  • 2.
    De muslinger der ikke lukker tæt kasseres.

  • 3.
    Varm olivenolie op i en stor gryde.

  • 4.
    Sauter skalotteløg, hvidløg og fennikel uden at det bruner.

  • 5.
    Kom afdryppede muslinger i gryden. læg låg på og ryst muslingerne så de bliver vendt godt med grøntsagerne i ca. 5 min.

  • 6.
    Tag låget af og kom hvidvin i og lad det bruse op.

  • 7.
    Kom fløde i og lad det blive godt varmt.

  • 8.
    Smag til med salt, peber og server med friskhakket persille i gryden og masser af brød.

  • 9.
    De muslinger der ikke er åbne ved tilberedningen, skal kasseres.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13722 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
458 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 31.5 %8.5 g
Kulhydrat: 12.3 %3.3 g
Fedt: 50 %6.2 g
Alkohol: 6.2 %1.0 g
;