Multe i sprøde danske grøntsager

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer


2 stk. Multefileter

Olie til stegning

Revet citronskal

Salt og peber



Sprøde danske grøntsager:

100 g smør

1 ½ dl vand

1 pose nemme kartofler,
kogte og skåret i halve

1 spidskål i mundrette stykker

1 bdt. radiser i halve

250 g dansk spinat, skyllet

Salt og peber



Pynt:

1 potte danske ærteskud

Sådan gør du

Skær multen i portionsstykker. Varm olien op på en pande. Steg multen på skindsiden, først i 3 min. Vend kun fisken én gang. Krydr med revet citronskal, salt og peber. 


Kom 1½ dl vand og smør i bunden af en stor gryde. Kom de forkogte kartofler i gryden med spids­kål, radiser og spinat. Varm forsigtigt grønsagerne og smag til med salt og peber. Anret de dampede grønsager i dybe tallerkner. Slut af med fisk og pynt med 
friske ærteskud.