4 personer
2 stk. Multefileter
Olie til stegning
Revet citronskal
Salt og peber
Sprøde danske grøntsager:
100 g smør
1 ½ dl vand
1 pose nemme kartofler,
kogte og skåret i halve
1 spidskål i mundrette stykker
1 bdt. radiser i halve
250 g dansk spinat, skyllet
Salt og peber
Pynt:
1 potte danske ærteskud
Skær multen i portionsstykker. Varm olien op på en pande. Steg multen på skindsiden, først i 3 min. Vend kun fisken én gang. Krydr med revet citronskal, salt og peber.
Kom 1½ dl vand og smør i bunden af en stor gryde. Kom de forkogte kartofler i gryden med spidskål, radiser og spinat. Varm forsigtigt grønsagerne og smag til med salt og peber. Anret de dampede grønsager i dybe tallerkner. Slut af med fisk og pynt med friske ærteskud.