Jul i MENY
Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Mortadella med svampe og mozzarella

Bedømmelse (3)
0-30 min
4 personer

Ingredienser

250 g svampe,
f.eks. champignon eller portobello

1 fed hvidløg

3 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

0,75 dl hvidvin

1-2 kviste frisk rosmarin

100 g mortadella

250 g frisk mozzarella

Skær svampe i skiver, og hak hvidløg fint. Varm en pande op med 1 spsk. olivenolie, og steg svampene ved hård varme i et par min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af rosmarinen og steg videre, til svampene bliver gyldne i kanten. Tilsæt hvidvin, og lad det koge næsten helt ind. Sluk for varmen, og lad det køle lidt ned. Anret mortadella
på et fad sammen med stykker af mozzarella. Kom svampene over, og dryp med resten af olivenolien. Pynt med den sidste rosmarin.  

 

Energi pr. person: 1573KJ/376Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 19,4 g.

Mortadella med svampe og mozzarella

Skær svampe i skiver, og hak hvidløg fint. Varm en pande op med 1 spsk. olivenolie, og steg svampene ved hård varme i et par min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af rosmarinen og steg videre, til svampene bliver gyldne i kanten. Tilsæt hvidvin, og lad det koge næsten helt ind. Sluk for varmen, og lad det køle lidt ned. Anret mortadella
på et fad sammen med stykker af mozzarella. Kom svampene over, og dryp med resten af olivenolien. Pynt med den sidste rosmarin.  

 

Energi pr. person: 1573KJ/376Kcal. 

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 19,4 g.