HjemOpskrifterMortadella med svampe og mozzarella

Mortadella med svampe og mozzarella

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 fed hvidløg
  • 250 g svampe
  • 3 spsk olivenolie
  • salt og sort peber
  • 0.75 dl hvidvin
  • 1- 2 rosmarinkviste
  • 100 g mortadella pølser
  • 250 g friske mozzarella oste

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær svampe i skiver, og hak hvidløg fint.

  • 2.
    Varm en pande op med 1 spsk. olivenolie, og steg svampene ved hård varme i et par min.

  • 3.
    Tilsæt hvidløg og halvdelen af rosmarinen og steg videre, til svampene bliver gyldne i kanten.

  • 4.
    Tilsæt hvidvin, og lad det koge næsten helt ind.

  • 5.
    Sluk for varmen, og lad det køle lidt ned.

  • 6.
    Anret mortadella på et fad sammen med stykker af mozzarella.

  • 7.
    Kom svampene over, og dryp med resten af olivenolien.

  • 8.
    Pynt med den sidste rosmarin.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6370 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
876 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 14.2 %7.3 g
Kulhydrat: 4.5 %2.3 g
Fedt: 77.9 %18.5 g
Alkohol: 3.4 %1.0 g
;