4 personer
250 g svampe,
f.eks. champignon eller portobello
1 fed hvidløg
3 spsk. olivenolie
Salt og sort peber
0,75 dl hvidvin
1-2 kviste frisk rosmarin
100 g mortadella
250 g frisk mozzarella
Skær svampe i skiver, og hak hvidløg fint. Varm en pande op med 1 spsk. olivenolie, og steg svampene ved hård varme i et par min. Tilsæt hvidløg og halvdelen af rosmarinen og steg videre, til svampene bliver gyldne i kanten. Tilsæt hvidvin, og lad det koge næsten helt ind. Sluk for varmen, og lad det køle lidt ned. Anret mortadella
på et fad sammen med stykker af mozzarella. Kom svampene over, og dryp med resten af olivenolien. Pynt med den sidste rosmarin.
Energi pr. person: 1573KJ/376Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 11,5 g.
Kulhydrat: 2,2 g.
Fedt: 19,4 g.