Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mormors pandekagekage med brombær og chokolade
Mormors pandekagekage med brombær og chokolade
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
8 personer
pandekager:
3 dl mælk
1 dl kærnemælk
3 æg
225 g hvedemel
1½ spsk sukker
½ tsk stødt kardemomme
0,1 tsk (1 nip) salt
smør til stegning
fyld:
5 dl Karolines Køkken® Piskefløde 38%
300 g marmelade, f.eks. brombær- eller æblemarmelade
100 g mælkechokolade
125 g brombær
evt. skovsyre til pynt
SÅDAN GØR DU
1.
Pisk mælk, kærnemælk, æg, hvedemel, sukker, kardemomme og salt sammen til pandekagedej.
2.
Lad dejen trække i 20 min., før den steges til 10-12 store tynde pandekager.
3.
Pisk fløden til stift skum, og vend det forsigtigt sammen med marmeladen.
4.
Læg pandekagerne sammen med flødeskum og lidt hakket chokolade mellem nogle af lagene.
5.
Pynt toppen med flødeskum og friske brombær, chokolade og evt. lidt rød skovsyre.
Dessert
Søde sager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17621 kj / 4211 kcal
Næringsindhold pr. 100g
966 kj / 231 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.9 g
Protein:
7.3 %
4.2 g
Kulhydrat:
41.2 %
23.4 g
Fedt:
51.5 %
13.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;