4 personer
300 g tykmælk
200 g creme fraiche 18 %
100 g mayonnaise
2 spsk. sød sennep
½ tsk. paprika
1 tsk. fint salt
Hvid peber
4 spsk. klippet purløg
4 spsk. hakket dild
1 kg aspargeskartofler, kogte, afkølede og pillede
Rør en dressing sammen af tykmælk, creme fraiche, mayonnaise, sennep og paprika. Smag til med salt og godt med hvid peber, og kom purløg og dild i. Skær de pillede, kolde kartofler i skiver, og vend dem i dressingen. Lad kartoffelsalaten trække på køl i 1 time inden servering. Tip: Det er bedst at koge kartoflerne dagen før, så de er helt faste, når de skal skæres i skiver.
Energi pr. person: 2013KJ/481Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 2,3 g.
Kulhydrat: 11,8 g.
Fedt: 7,3 g.