4 personer
1 squash
4 fed hvidløg
1 rødløg
200 g cherrytomater
125 g frisk mozzarella
4 stk mørksejloins
4 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 tsk peber
1 dl frisk basilikum
Lav 4 stykker stanniol på 30 cm stykket. Skær squash og hvidløg i skiver, skær rødløg i tynde ringe og halvér cherrytomaterne. Fordel squash, hvidløg, rødløg, cherrytomater og brud af mozzarella og de 4 mørksejloins på stanniolen. Krydr med olivenolie, salt, peber, frisk basilikum og luk pakkerne godt. Bag foliepakkerne i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, til fisken er bagt. Servér pakkerne på en tallerken.
Tilbehør: Groft brød. Pynt eventuelt med basilikum.
Energi pr. person: 1496 kJ / 356 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 6,5 g
Kulhydrat: 1,5 g