HjemOpskrifterMørksejspakker med rødløg, squash, cherrytomater og frisk mozzarella

Mørksejspakker med rødløg, squash, cherrytomater og frisk mozzarella

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 4 fed hvidløg
  • 1 grøn squash
  • 1 rødløg
  • 200 g cherrytomater
  • 125 g friske mozzarella oste
  • 200 g mørksejfileter (4 stk)
  • 4 spsk olivenolie
  • 1 tsk salt
  • 1 tsk sort peber
  • 1 dl frisk basilikum

Sådan gør du

  • 1.
    Lav 4 stykker stanniol på 30 cm stykket.

  • 2.
    Skær squash og hvidløg i skiver, skær rødløg i tynde ringe og halvér cherrytomaterne.

  • 3.
    Fordel squash, hvidløg, rødløg, cherrytomater og brud af mozzarella og de 4 mørksejloins på stanniolen.

  • 4.
    Krydr med olivenolie, salt, peber, frisk basilikum og luk pakkerne godt.

  • 5.
    Bag foliepakkerne i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, til fisken er bagt.

  • 6.
    Servér pakkerne på en tallerken.

  • 7.
    Tilbehør: Groft brød.

  • 8.
    Pynt eventuelt med basilikum.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4531 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
484 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 23.1 %6.6 g
Kulhydrat: 8.6 %2.5 g
Fedt: 68.3 %8.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;