Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Julekager og konfekt
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mørksejspakker med rødløg, squash, cherrytomater og frisk mozzarella
Mørksejspakker med rødløg, squash, cherrytomater og frisk mozzarella
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
4 fed hvidløg
1 grøn squash
1 rødløg
200 g cherrytomater
125 g friske mozzarella oste
200 g mørksejfileter (4 stk)
4 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 tsk sort peber
1 dl frisk basilikum
SÅDAN GØR DU
1.
Lav 4 stykker stanniol på 30 cm stykket.
2.
Skær squash og hvidløg i skiver, skær rødløg i tynde ringe og halvér cherrytomaterne.
3.
Fordel squash, hvidløg, rødløg, cherrytomater og brud af mozzarella og de 4 mørksejloins på stanniolen.
4.
Krydr med olivenolie, salt, peber, frisk basilikum og luk pakkerne godt.
5.
Bag foliepakkerne i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, til fisken er bagt.
6.
Servér pakkerne på en tallerken.
7.
Tilbehør: Groft brød.
8.
Pynt eventuelt med basilikum.
Fisk og skaldyr
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4555 kj / 1089 kcal
Næringsindhold pr. 100g
660 kj / 158 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
22 %
8.5 g
Kulhydrat:
6.8 %
2.6 g
Fedt:
71.2 %
12.7 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;