Mørksejspakker med rødløg, squash, cherrytomater og frisk mozzarella

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Mørksejspakker
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

1 squash

4 fed hvidløg

1 rødløg

200 g cherrytomater

125 g frisk mozzarella

4 stk mørksejloins

4 spsk olivenolie

1 tsk salt

1 tsk peber

1 dl frisk basilikum

Sådan gør du

Lav 4 stykker stanniol på 30 cm stykket. Skær squash og hvidløg i skiver, skær rødløg i tynde ringe og halvér cherrytomaterne. Fordel squash, hvidløg, rødløg, cherrytomater og brud af mozzarella og de 4 mørksejloins på stanniolen. Krydr med olivenolie, salt, peber, frisk basilikum og luk pakkerne godt. Bag foliepakkerne i ovnen ved 200°C i 20-25 minutter, til fisken er bagt. Servér pakkerne på en tallerken.

Tilbehør: Groft brød. Pynt eventuelt med basilikum.

 

Energi pr. person: 1496 kJ / 356 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 10,5 g
Fedt: 6,5 g
Kulhydrat: 1,5 g