HjemOpskrifterMørksej steaks med citronpasta og asparges

Mørksej steaks med citronpasta og asparges

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl græskarkerner
  • 800 g mørksejfileter
  • 1 tsk salt
  • ½ dl olivenolie
  • 500 g frisk pasta
  • 2 spsk koldpresset rapskimolie
  • 350 g grønne asparges

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Blend græskarkernerne til mel, vend mørksej stykkerne i græskarmelet.

  • 2.
    Drys med salt og steg i olivenolie og hold dem varme i ovnen.

  • 3.
    Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld pastavandet over aspargsene og lad dem hvile, imens den afdryppede pasta vendes i citronolien.

  • 4.
    Skær asparges på skrå og bland med pastaen.

  • 5.
    Server mørksejen med pasta og asparges, pynt evt. med friske krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
12575 kj / 3005 kcal
Næringsindhold pr. 100g
705 kj / 168 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.4 g
Protein: 31.4 %13.0 g
Kulhydrat: 34.5 %14.3 g
Fedt: 34.1 %6.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;