HjemOpskrifterMørksej steaks med citronpasta og asparges

Mørksej steaks med citronpasta og asparges

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 dl græskarkerner
  • 800 g mørksejfileter
  • 1 tsk salt
  • 0.5 dl olivenolie
  • 500 g frisk pasta
  • 2 spsk koldpresset rapskimolie
  • 350 g grønne asparges

Sådan gør du

  • 1.
    Blend græskarkernerne til mel, vend mørksej stykkerne i græskarmelet.

  • 2.
    Drys med salt og steg i olivenolie og hold dem varme i ovnen.

  • 3.
    Kog pastaen efter anvisning på pakken, hæld pastavandet over aspargsene og lad dem hvile, imens den afdryppede pasta vendes i citronolien.

  • 4.
    Skær asparges på skrå og bland med pastaen.

  • 5.
    Server mørksejen med pasta og asparges, pynt evt. med friske krydderurter.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
9623 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
539 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.3 g
Protein: 36 %11.4 g
Kulhydrat: 21.5 %6.8 g
Fedt: 42.5 %6.2 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;