Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør – søn: lukket

 

Mørksej bagt med parmesansmør og tomat og krydrede ris

0-30 min
4 personer

Ingredienser

Ris:

1 løg

100 g cherrytomater

1 spsk. Smør

1 tsk. paprika

3 dl parboiled ris

5 dl vand

½ tsk. groft salt

 

Fisk:

1 mørksejfilet, ca. 600 g

2 spsk. blødt smør

25 g revet parmesan

1 tsk. paprika

Salt og sort peber

100 g cherrytomater

 

Tilbehør:

1 håndfuld frisk oregano, 1 chili

Om råvarerne

Hak løget fint og skær tomaterne i kvarte. Smelt smørret i en gryde og kom løgene i. Steg dem ved middel varme i et par minutter, til de er blanke og falder lidt sammen. Tilsæt tomater, paprika samt ris og vend det sammen. Kom vand og salt i og kog risene under låg ved svag varme i 12 min. Lad derefter risene trække i 5-10 min.

Læg fisken i en bradepande med bagepapir i. Bland parmesan med smør, paprika og lidt salt og peber. Fordel blandingen på oversiden af fisken. Skær tomaterne i tynde skiver og kom over fisken. Bag det i 15-20 min. ved 190°C. Server med oregano og evt. chili. 

 

Energi pr. person: 1952KJ/466Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 2,9 g.

Mørksej bagt med parmesansmør

Hak løget fint og skær tomaterne i kvarte. Smelt smørret i en gryde og kom løgene i. Steg dem ved middel varme i et par minutter, til de er blanke og falder lidt sammen. Tilsæt tomater, paprika samt ris og vend det sammen. Kom vand og salt i og kog risene under låg ved svag varme i 12 min. Lad derefter risene trække i 5-10 min.

Læg fisken i en bradepande med bagepapir i. Bland parmesan med smør, paprika og lidt salt og peber. Fordel blandingen på oversiden af fisken. Skær tomaterne i tynde skiver og kom over fisken. Bag det i 15-20 min. ved 190°C. Server med oregano og evt. chili. 

 

Energi pr. person: 1952KJ/466Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,1 g.
Kulhydrat: 11,7 g.
Fedt: 2,9 g.