Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mørksej bagt med parmesansmør og tomat og krydrede ris
Mørksej bagt med parmesansmør og tomat og krydrede ris
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
ris:
1 løg
100 g cherrytomater
1 spsk smør
1 tsk paprika
3 dl løse ris, parboiled
5 dl vand
0.5 tsk groft salt
fisk:
600 g mørksejfileter
2 spsk blødt smør
25 g revet parmesanost
1 tsk paprika
salt og sort peber
100 g cherrytomater
tilbehør:
1 dl frisk oregano
1 frisk chili
SÅDAN GØR DU
1.
Hak løget fint og skær tomaterne i kvarte.
2.
Smelt smørret i en gryde og kom løgene i.
3.
Steg dem ved middel varme i et par minutter, til de er blanke og falder lidt sammen.
4.
Tilsæt tomater, paprika samt ris og vend det sammen.
5.
Kom vand og salt i og kog risene under låg ved svag varme i 12 min.
6.
Lad derefter risene trække i 5-10 min.
7.
Læg fisken i en bradepande med bagepapir i.
8.
Bland parmesan med smør, paprika og lidt salt og peber.
9.
Fordel blandingen på oversiden af fisken.
10.
Skær tomaterne i tynde skiver og kom over fisken.
11.
Bag det i 15-20 min. ved 190°C.
12.
Server med oregano og evt. chili.
Grøntsager
Fisk og skaldyr
SPISETID opskrift
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7894 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
445 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.4 g
Protein:
32 %
8.4 g
Kulhydrat:
44.9 %
11.8 g
Fedt:
23.1 %
2.8 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;