5 personer
200 g mørk chokolade
40 g lakridsbolcher
0,75 dl piskefløde
25 ml whiskey
20 g fint rålakridspulver
Ca. 20 stk.
Hak chokoladen fint og kom i en skål. Kom bolcherne i en pose og knus dem med bagsiden af en træske. Varm fløden op til kogepunktet og hæld det over den hakkede chokolade. Lad det stå, så chokoladen kan smelte. Tilsæt whiskey og rør det sammen til en glas masse. Kom massen i køleskabet i 30 min. Tilsæt så knuste bolcher og kom det tilbage i køleskabet i 1 time. Tril massen til små kugler, som trilles i rålakridspulver. Opbevar trøflerne på køl.
Energi pr. 100g: 1920KJ/458Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 3,9 g.
Kulhydrat: 50 g.
Fedt: 25,3 g.