Mørk chokoladetrøffel med lakrids og Jack Daniel’s

fork and spoon
Brød og kager
clock
0-30 min
Mørk chokoladetrøffel med lakrids og Jack Daniel’s
Del med en ven

Ingredienser

5 personer

200 g mørk chokolade

40 g lakridsbolcher

0,75 dl piskefløde

25 ml whiskey

20 g fint rålakridspulver 

Sådan gør du

Ca. 20 stk.

Hak chokoladen fint og kom i en skål. Kom bolcherne i en pose og knus dem med bagsiden af en træske. Varm fløden op til kogepunktet og hæld det over den hakkede chokolade. Lad det stå, så chokoladen kan smelte. Tilsæt whiskey og rør det sammen til en glas masse. Kom massen i køleskabet i 30 min. Tilsæt så knuste bolcher og kom det tilbage i køleskabet i 1 time. Tril massen til små kugler, som trilles i rålakridspulver. Opbevar trøflerne på køl.

 

Energi pr. 100g: 1920KJ/458Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:

Protein: 3,9 g.

Kulhydrat: 50 g.

Fedt: 25,3 g.