Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mørbradsmedaljoner i honning-sennepssauce
Mørbradsmedaljoner i honning-sennepssauce
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
20 g smør til stegning
600 g svinemørbrader
salt og sort peber
honning-sennepsauce:
3 spsk honning
1 spsk brun farin
2 spsk grov sennep
1 spsk sojasauce
1 dl friskpresset appelsinsaft
maste kartofler:
8 kartofler
4 spsk olivenolie
1 tsk salt
1 tsk friskkværnet peber
3 spsk revet parmigiano reggiano
0.5 dl frisk timian
friteret salvie:
smagsneutral olie til stegning
12 friske salvieblade
glaserede rødløg:
0.5 dl vand
0.5 dl sukker
150 g rødløg
2 spsk æblecidereddike
aspargesbroccoli:
20 g smør
400 g broccolini
Sådan gør du
1.
Fjern sener og fedt fra svinemørbraden.
2.
Brun den i smør på alle sider og krydr med salt og peber.
3.
Kom mørbraden i en bradepande.
4.
Kog kartofler med skræl, og læg dem i samme bradepande.
5.
Giv dem et tryk med bagsiden af en ske, så de bliver lidt flade.
6.
Fordel olivenolie, salt, peber, revet parmesanost og timian over hver kartoffel.
7.
Giv mørbrad og maste kartofler 20 minutter ved 200°C grader i almindelig ovn.
8.
Giv kartoflerne 10 minutter ekstra.
9.
Lad mørbraden hvile i 10 minutter, inden den skæres til tournedos eller i skiver.
10.
Kom alle ingredienser til saucen i en lille gryde og lad det koge op.
11.
Varm neutral olie op i en lille pande og friter salvieblade, til de er sprøde.
12.
Kom salviebladene på et stykke køkkenrulle indtil servering.
13.
Skær rødløg i både.
14.
Varm en lille gryde op med vand og sukker, til sukkeret er opløst.
15.
Kom æblecidereddike og både af rødløg i og lad det småsimre i lagen i 10 minutter.
16.
Kom 4 cm vand i bunden af en gryde med smør.
17.
Skær enderne af aspargesbroccoli.
18.
Læg aspargesbroccoli i vandet i 2 minutter lige inden servering.
19.
Tag dem op ad vandet og lad dem dryppe af.
20.
Anret maste kartofler, tournedos af svinemørbrad, glaseret rødløg, aspargesbroccoli og friteret salvie på en tallerken.
21.
Dryp med honning-sennepssauce.
Saucer
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10405 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
499 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.4 g
Protein:
26.6 %
7.8 g
Kulhydrat:
33.4 %
9.8 g
Fedt:
40 %
5.4 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;