Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mørbrad af gris med soltørret tomat, grillet spidskål og grillet hjertesalat
Mørbrad af gris med soltørret tomat, grillet spidskål og grillet hjertesalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
50 g soltørrede tomater
1 svinemørbrad
2 spsk frisk timian
salt og sort peber
bomuldssnor
smør til stegning
grillet spidskål:
1 spidskål
50 smør
salt og sort peber
frisk timian
grillet hjertesalat:
2 hjertesalat i halve
2 spsk olivenolie
salt og sort peber
50 g groftrevet parmigiano reggiano
frisk kørvel
tilbehør:
600 g kogte nye kartofler
Sådan gør du
1.
Afpuds mørbraden og skær langs mørbraden så den kan åbnes.
2.
Bank den forsigtigt med hånden så overfladen bliver lidt større.
3.
Fordel soltørrede tomater, frisk timian, salt og peber.
4.
Rul nu mørbraden sammen og bind den sammen med bomuldssnor.
5.
Mørbraden brunes i smør/olie på alle sider og steges færdig ved 200 grader i 18 min.
6.
Lad den trække tildækket i 10 min. inden udskæring.
7.
Fjern bomuldssnoren og skær mørbraden i skiver.
8.
Skær spidskål i 4-6 stykker, og grill på en meget varm grillpande i 2 min. på hver side.
9.
Krydr med salt, kværnet peber og frisk timian.
10.
Varm smørret op i en lille gryde, lad det blive lysebrunt, og hæld det over den grillede spidskål lige inden servering.
11.
Hjertesalaten grilles på en meget varm grillpande i ca. 1 min.
12.
Fordel olivenolien over hjertesalaten, drys med salt, kværnet peber, groftrevet parmesanost og kørvel.
13.
Anret de to slags grillet grønt på fade sammen med stykker af svinemørbrad og nye kartofler.
Grill
Salater
Svin
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13615 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
621 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.1 g
Protein:
18 %
6.6 g
Kulhydrat:
35 %
12.8 g
Fedt:
47 %
7.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;