HjemOpskrifterMinipizzaer med kartoffel og rosmarin

Minipizzaer med kartoffel og rosmarin

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Dej:
  • 300 g surdej
  • 300 g durummel + ekstra
  • 1.5 dl lunkent vand
  • 2 tsk groft salt
  • 2 spsk olivenolie
    Fyld:
    • 250 g friske mozzarella oste
    • 250 g kartofler
    • 2 spsk olivenolie
    • 2 rosmarinkviste
    • salt og sort peber

    Sådan gør du

    • 1.
      Bland ingredienserne til dejen sammen og ælt den grundigt sammen.

    • 2.
      Kom dejen i en skål, dæk med et rent viskestykke og lad den hæve i 1½-2 timer.

    • 3.
      Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8 stykker.

    • 4.
      Rul hvert stykke ud til en lille pizza og placér på bageplader med bagepapir.

    • 5.
      Lad pizzabundene hvile i 30 min.

    • 6.
      Fordel mozzarellaen på pizza-bundene.

    • 7.
      Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver.

    • 8.
      Kom kartoffelskiver over mozzarellaen.

    • 9.
      Pensel med olie og drys med rosmarinblade, salt og peber.

    • 10.
      Bag pizzaerne ved 250˚C i ca. 10 min.

    Næringsindhold:
    Energiindhold for hele retten:
    11902 kj / kcal
    Næringsindhold pr. 100g
    900 kj / 0 kcal
    Energifordeling
    ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
    Fiber: 1.7 g
    Protein: 13.6 %7.2 g
    Kulhydrat: 49.1 %26.0 g
    Fedt: 37.3 %9.1 g
    Alkohol: 0 %0.0 g
    ;