Minipizzaer med kartoffel og rosmarin

fork and spoon
Frokost
clock
120+ min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

Dej

300 g surdej
300 g durummel + ekstra
1½ dl lunkent vand
2 tsk. groft salt
2 spsk. olivenolie

Fyld

250 g frisk mozzarella
250 g kartofler
2 spsk. olivenolie
2 kviste rosmarin
Salt og sort peber

Sådan gør du

Bland ingredienserne til dejen sammen og ælt den grundigt sammen. Kom dejen i en skål, dæk med et rent viskestykke og lad den hæve i 1½-2 timer. Vend dejen ud på et meldrysset bord og del den i 8 stykker. Rul hvert stykke ud til en lille pizza og placér på bageplader med bagepapir. Lad pizzabundene hvile i 30 min.
Fordel mozzarellaen på pizza-bundene. Skrub eller skræl kartoflerne og skær dem i meget tynde skiver. Kom kartoffelskiver over mozzarellaen. Pensel med olie og drys med rosmarinblade, salt og peber. Bag pizzaerne ved 250˚C i ca. 10 min.
 
Energi pr. person:
1421 kJ (339 kcal)
Næringsindhold pr. 100g:
Protein: 7,2 g
Kulhydrat: 30,2 g
Fedt: 7 g