HjemOpskrifterMinipizza med oksespegepølse

Minipizza med oksespegepølse

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 50 g Pizza sauce
  • 1 pitabrød
  • 100 g røde peberfrugter
  • 1 lille zittauerløg
  • 25 g Arla Karolines Køkken® økologisk revet Mozzarella 20%
  • 40 g oksespegepølser
  • rucolasalat
  • tomat

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Flæk pitabrødet og smør tomatpuré på de 2 halvdele.

  • 2.
    Læg strimler af peberfrugt og skiver af løg på.

  • 3.
    Drys den revne ost over og top med skiver af pølsen.

  • 4.
    Bag pizzaerne i en 200° varm ovn på risten, til de er gyldne, og til osten er smeltet.

  • 5.
    Kom frisk rucolasalat på pizzaerne og server tomater til.

  • 6.
    Tip: De to pizzadele kan klappes sammen og spises som en sandwich.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1507 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
419 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.5 g
Protein: 21.9 %5.4 g
Kulhydrat: 52.8 %13.0 g
Fedt: 25.3 %2.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;