HjemOpskrifterMinipizza med oksespegepølse

Minipizza med oksespegepølse

Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

1 person
  • 50 g Pizza sauce
  • 1 pitabrød
  • 100 g rød peberfrugt
  • 1 lille zittauerløg
  • 25 g Karolines Køkken® Økologisk revet Mozzarella 20%
  • 40 g oksespegepølse
  • rucolasalat
  • tomater

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Flæk pitabrødet og smør tomatpuré på de 2 halvdele.

  • 2.
    Læg strimler af peberfrugt og skiver af løg på.

  • 3.
    Drys den revne ost over og top med skiver af pølsen.

  • 4.
    Bag pizzaerne i en 200° varm ovn på risten, til de er gyldne, og til osten er smeltet.

  • 5.
    Kom frisk rucolasalat på pizzaerne og server tomater til.

  • 6.
    Tip: De to pizzadele kan klappes sammen og spises som en sandwich.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
1471 kj / 351 kcal
Næringsindhold pr. 100g
414 kj / 99 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 21.6 %5.2 g
Kulhydrat: 53.1 %12.9 g
Fedt: 25.3 %2.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;