Minihotdog med syltede rødløg og agurketern

fork and spoon
Snacks
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer

1 pk. wienerpølser i halve
1 pk. mini flutes 10 stk.
¼ agurk i mini tern
1 dl Stokes ketchup

Syltede rødløg:
1 spsk. solsikkeolie
3 små rødløg i halve skiver
½ dl æblecidereddike
1 dl sukker

Sådan gør du

Varm olie op til syltede løg. Sauter rødløg i 1 min. Kom æblecidereddike ved og lad det bruse op, kom sukker ved og lad det småsimre i 8 min. til løgene er bløde. Lad det afkøle lidt. Kan bruges både varm og koldt. Halvér og grill pølser ved svag varme til de er gyldne. Kom mini flutes i ovnen efter forskriften. Tag dem ud og skær en lomme i mini flutes. Kom 1 tsk. ketchup, ½ varm pølse, agurketern og 1 tsk. syltet rødløg på toppen. Servér som snack til en kold øl.