Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Baby
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Minifrikadeller med pasta og grønt
Minifrikadeller med pasta og grønt
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
minifrikadeller:
400 g hakket grise- og kalvekød (ca. 10 % fedt)
1 tsk salt
friskkværnet peber
1 revet løg
0.5 tsk revet muskatnød
1 æg
0.5 dl hvedemel
1 dl Arla Karolines Køkken® Hytteost 4%
0.5 dl mælk
smør eller olie til stegning
pastasalat:
400 g kogt tørret fuldkornspasta
2 skoleagurker i skiver
100 g cherrytomater i halve
100 g gulerødder i strimler
1 dl hakket purløg
dressing:
2 spsk hvid balsamicoeddike
0.5 dl olivenolie
salt & friskkværnet peber
SÅDAN GØR DU
1.
Rør hakket svin og kalv sejt med salt, og tilsæt kværnet peber, revet løg, muskatnød og æg.
2.
Kom herefter mel og hytteost i, og tilsæt mælken til sidst.
3.
Lad farsen hvile i køleskab i 15 min.
4.
Lav dressingen ved at røre alle ingredienser sammen.
5.
Bland dressing sammen med pasta og grøntsager.
6.
Lad pastasalaten trække smag på køl.
7.
Varm en pande op med halv olie og halv smør.
8.
Form minifrikadeller med en teske i hånden og steg dem ved medium varme i 5 min. i alt.
9.
Lad minifrikadeller afkøle.
10.
Bland minifrikadellerne i pastasalaten, og nyd til en let aftensmad.
11.
Gem resterne til madpakken.
12.
Minifrikadellerne kan med fordel laves dagen før.
Børnekok
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11852 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
784 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
3.0 g
Protein:
23 %
10.6 g
Kulhydrat:
43.5 %
20.0 g
Fedt:
33.5 %
7.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;