HjemOpskrifterMinibøffer på spyd med rød peber

Minibøffer på spyd med rød peber

Måltidstype:
Tilbehør
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Minibøffer
  • 400 g hakket oksekød
  • 1 tsk salt
  • 0.5 tsk paprika
  • 0.5 tsk stødt spidskommen
  • 1 tsk hvidløgspulver
  • 0.5 tsk cayennepeber
  • 1 æg
  • 3 spsk rasp
  • 2 røde peberfrugter
  • 8 træspyd
      Pynt
      • pynt: frisk timian

      SÅDAN GØR DU

      • 1.
        Bland hakket oksekød med salt og rør det sejt.

      • 2.
        Kom paprika, spidskommen, hvidløgspulver og cayennepeber i og rør sammen.

      • 3.
        Bland æg i sammen med rasp.

      • 4.
        Lad farsen hvile i 15 min på køl.

      • 5.
        Varm en grillpande eller alm. pande op med neutral olie.

      • 6.
        Form farsen til minibøffer og steg dem sprøde i 3 min på hver side.

      • 7.
        Kom minibøfferne på et fad og sauter stykker af rød peber i 2 min. på panden.

      • 8.
        Anret med 2 spyd igennem hver, skiftevis mini hakkebøf og rød peber.

      • 9.
        Drys med frisk timian.

      Næringsindhold:
      Energiindhold for hele retten:
      4162 kj / kcal
      Næringsindhold pr. 100g
      528 kj / 0 kcal
      Energifordeling
      ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
      Fiber: 1.0 g
      Protein: 38.4 %11.9 g
      Kulhydrat: 13.5 %4.2 g
      Fedt: 48.1 %6.8 g
      Alkohol: 0 %0.0 g
      ;