Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Ferieaktiviteter
Fødselsdag
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mini rugbrød med chokolade og hasselnødder
Mini rugbrød med chokolade og hasselnødder
Måltidstype:
Madpakke
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
100 g skårne rugkerner
1 liter kogende vand
3 liter lunkent vand
15 g gær
100 g surdej (kan udelades)
2 spsk honning
1 tsk salt
1 spsk maltmel (kan udelades)
1 spsk kakaopulver
300 g rugmel
150 g fuldkornshvedemel
50 g solsikkekerner
100 g mørk chokolade (ca. 70% kakao), hakket
100 g hasselnødder, hakkede
SÅDAN GØR DU
1.
Hæld kogende vand over rugkernerne og lad det trække i en time.
2.
Rør gæren ud i de 3 dl vand og tilsæt honning, salt, maltmel, kakao, rugmel, fuldkornshvedemel, solsikkekerner og de udblødte rugkerner.
3.
Rør det sammen til en sej, fast dej.
4.
Tilsæt hakket chokolade og lad dejen hæve tildækket i 1½ time.
5.
Smør en form med små rektangler eller en muffinplade med smør og drys halvdelen af de hakkede hasselnødder i bunden.
6.
Fordel dejen i formene og tryk den flad på toppen.
7.
Drys med resten af hasselnødderne og tryk dem lidt ned i dejen.
8.
Lad brødene efterhæve i 30 min. og bag dem så i 30-40 min. ved 200°C.
Madpakke
Snacks
Tilbehør
Brød og kager
SPISETID opskrift
Snack og tapas
Søde sager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14440 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
637 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
5.3 g
Protein:
10.5 %
3.9 g
Kulhydrat:
54.7 %
20.5 g
Fedt:
34.8 %
6.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;