Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Mini rugbrød med chokolade og hasselnødder

Ingen bedømmelser endnu
120+ min
6 personer

Ingredienser

Antal: 12 stk.

 

100 g skårne rugkerner

1 dl kogende vand

3 dl lunkent vand

15 g gær

100 g surdej (kan udelades)

2 spsk. honning

10 g salt

2 tsk. maltmel (kan udelades)

1 spsk. kakao

300 g rugmel

150 g fuldkornshvedemel

50 g solsikkekerner

100 g mørk chokolade, hakket

100 g hasselnødder, hakkede

Hæld kogende vand over rugkernerne og lad det trække i en time. Rør gæren ud i de 3 dl vand og tilsæt honning, salt, maltmel, kakao, rugmel, fuldkornshvedemel, solsikkekerner og de udblødte rugkerner. Rør det sammen til en sej, fast dej. Tilsæt hakket chokolade og lad dejen hæve tildækket i 1½ time. Smør en form med små rektangler eller en muffinplade med smør og drys halvdelen af de hakkede hasselnødder i bunden. Fordel dejen i formene og tryk den flad på toppen. Drys med resten af hasselnødderne og tryk dem lidt ned i dejen. Lad brødene efterhæve i 30 min. og bag dem så i 30-40 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 991KJ/183Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 20,1 g.
Fedt: 14 g.

Mini rugbrød med chokolade og hasselnødder

Hæld kogende vand over rugkernerne og lad det trække i en time. Rør gæren ud i de 3 dl vand og tilsæt honning, salt, maltmel, kakao, rugmel, fuldkornshvedemel, solsikkekerner og de udblødte rugkerner. Rør det sammen til en sej, fast dej. Tilsæt hakket chokolade og lad dejen hæve tildækket i 1½ time. Smør en form med små rektangler eller en muffinplade med smør og drys halvdelen af de hakkede hasselnødder i bunden. Fordel dejen i formene og tryk den flad på toppen. Drys med resten af hasselnødderne og tryk dem lidt ned i dejen. Lad brødene efterhæve i 30 min. og bag dem så i 30-40 min. ved 200°C.

 

Energi pr. person: 991KJ/183Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 5,3 g.
Kulhydrat: 20,1 g.
Fedt: 14 g.