HjemOpskrifterMini pavlovakager med bær

Mini pavlovakager med bær

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 2 æggehvider
  • 100 g sukker
  • 1 tsk hvidvinseddike
  • 1 tsk vaniljesukker
  • 80 g Dr. Oetker Citronfromage eller hindbær
  • 300 g bær

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æggehviderne til de skummer.

  • 2.
    Tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker videre indtil alt sukkeret et brugt og marengsen er blank og helt stiv.

  • 3.
    Vend eddike, maizena og vaniljesukker i.

  • 4.
    Brug spiseskeer til at sætte marengsen i 8 portioner på en bageplade med bagepapir.

  • 5.
    Lav en lille fordybning i hver.

  • 6.
    Sæt marengsen i en 120 °C. varm ovn, sænk temperaturen til 100 °C. og bag dem i 1 time og 15 min.

  • 7.
    Lad marengsen køle ned og pynt dem med fromage og friske bær.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
2831 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
517 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.9 g
Protein: 6.5 %2.0 g
Kulhydrat: 83.3 %25.3 g
Fedt: 10.2 %1.4 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;