Mini pavlovakager med bær

fork and spoon
Dessert
clock
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer

2 æggehvider

100 g sukker

1 tsk hvidvinseddike

1 tsk maizena

1 tsk vaniljesukker 
3 stk. Dr. Oetker hindbær- eller citronfromage

300 g blandede bær

Sådan gør du

Pisk æggehviderne til de skummer. Tilsæt sukker lidt ad gangen, mens du pisker videre indtil alt sukkeret et brugt og marengsen er blank og helt stiv. Vend eddike, maizena og vaniljesukker i. Brug spiseskeer til at sætte marengsen i 8 portioner på en bageplade med bagepapir. Lav en lille fordybning i hver. Sæt marengsen i en 120 °C. varm ovn, sænk temperaturen til 100 °C. og bag dem i 1 time og 15 min. Lad marengsen køle ned og pynt dem med fromage og friske bær. 

 

Energi pr. person: 1060KJ/253Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 2,7 g.
Kulhydrat: 28,6 g.
Fedt: 3,7 g.