HjemOpskrifterMini-pavlova med hindbær, brombær og ribs

Mini-pavlova med hindbær, brombær og ribs

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 2 æggehvider
  • 125 g flormelis
  • 1 tsk eddike
  • 0.25 liter Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
  • 150 g hindbær
  • 150 g ribs
  • 150 g brombær
pynt:
  • revet skal af 1 citron (usprøjtet)
  • mynteblade

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Pisk æggehvider stive og tilsæt eddike og flormelis lidt efter lidt, til marengsmassen er blank og fast.

  • 2.
    Kom bagepapir på en bageplade.

  • 3.
    Kom marengsmassen i en sprøjtepose med tylle og lav små bunde med kant, så det ligner fuglereder.

  • 4.
    Man kan også forme fuglereder uden en sprøjtepose.

  • 5.
    Kom marengsbundene i en forvarmet varmluftovn ved 100°C i 1 time, gerne nederst i ovnen.

  • 6.
    Sluk ovnen efter 1 time og lad marengsbundene stå og få eftervarme i ovnen så længe som muligt.

  • 7.
    Lad dem herefter køle af på en rist.

  • 8.
    Skyl bær og dup dem forsigtigt med køkkenrulle.

  • 9.
    Pisk fløden til en let flødeskum.

  • 10.
    Anret hver marengsbund med flødeskum og top med bær, citronskal og friske mynteblade.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6880 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
678 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.8 g
Protein: 4.3 %1.7 g
Kulhydrat: 41.9 %16.7 g
Fedt: 53.8 %9.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;