4 personer
Mazarindej:
150 g marcipan med jordbær og champagne
150 g sukker
150 g blødt smør
½ tsk vaniljepulver
3 æg
75 g hvedemel
Hvid chokoladeganache:
150 g hvide chokoladeknapper
1,5 dl piskefløde
Pynt: 1 spsk frysetørret jordbær, gerne lidt knust
Riv marcipanen groft og bland den med sukker, smør og vaniljepulver. Pisk det godt sammen med en elpisker. Vend et æg i ad gangen og pisk videre. Til sidst vendes melet i. Smør mini-muffinforme med smør, fordel dejen i formene og bag dem ved 175°C i ca. 15 minutter. Check med en kødnål om dejen er bagt. Lad mazarinerne køle af på en rist og tag herefter kagerne ud af formene.
Til lys chokoladeganache koges fløden op i en lille gryde. Kom de hvide chokoladeknapper i en skål. Hæld den varme fløde over de hvide chokoladeknapper og rør forsigtigt rundt, til chokoladen er helt opløst. Lad ganachen køle i ca. 2 timer eller natten over.
Pisk den lyse chokoladeganache stiv med en elpisker. Kom den i en engangssprøjtepose med passende stjernetyl. Top lys chokoladeganache ud på de afkølede mini-mazariner. Hvis man ikke har en sprøjtepose, kan man også smøre ganachen på mazarinerne med en kniv.
Pynt med frysetørret jordbær.
Energi pr. stk.: 731 kJ / 174 kcal
Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,0 g
Fedt: 29,0 g
Kulhydrat: 36,0 g