Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mini-mazariner med jordbærstøv
Mini-mazariner med jordbærstøv
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
90-120 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
mazarindej:
150 g marcipan med jordbær og champagne
150 g sukker
150 g blødt smør
0.5 tsk vaniljesukker
3 æg
75 g hvedemel
hvid chokoladeganache:
150 g hvid chokolade knapper
1.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
pynt: 1 spsk frysetørret hindbær
Sådan gør du
1.
Riv marcipanen groft og bland den med sukker, smør og vaniljepulver.
2.
Pisk det godt sammen med en elpisker.
3.
Vend et æg i ad gangen og pisk videre.
4.
Til sidst vendes melet i.
5.
Smør mini-muffinforme med smør, fordel dejen i formene og bag dem ved 175°C i ca. 15 minutter.
6.
Check med en kødnål om dejen er bagt.
7.
Lad mazarinerne køle af på en rist og tag herefter kagerne ud af formene.
8.
Til lys chokoladeganache koges fløden op i en lille gryde.
9.
Kom de hvide chokoladeknapper i en skål.
10.
Hæld den varme fløde over de hvide chokoladeknapper og rør forsigtigt rundt, til chokoladen er helt opløst.
11.
Lad ganachen køle i ca. 2 timer eller natten over.
12.
Pisk den lyse chokoladeganache stiv med en elpisker.
13.
Kom den i en engangssprøjtepose med passende stjernetyl.
14.
Top lys chokoladeganache ud på de afkølede mini-mazariner.
15.
Hvis man ikke har en sprøjtepose, kan man også smøre ganachen på mazarinerne med en kniv.
16.
Pynt med frysetørret jordbær.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17850 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1810 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
0.8 g
Protein:
5.1 %
5.4 g
Kulhydrat:
35 %
37.3 g
Fedt:
59.9 %
29.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;