HjemOpskrifterMini croque monsieur med oliventapenade

Mini croque monsieur med oliventapenade

Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 8 skiver lyst sandwichbrød
  • 4 spsk oliventapenade
  • 4 skiver kogt skinke
  • 200 g revet Arla® Emmentaler

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Smør fire skiver brød med oliventapenade og med en skive skinke øverst.

  • 2.
    Drys med halvdelen af osten og kom de andre brødskiver over.

  • 3.
    Drys med resten af osten.

  • 4.
    Gratinér sandwichene ved 200° C. i 12 min til osten er smeltet og gylden.

  • 5.
    Skær evt. kanterne af og del hver sandwich i 4 små stykker.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8518 kj / 2036 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1151 kj / 275 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.2 g
Protein: 20.1 %13.6 g
Kulhydrat: 38.6 %26.1 g
Fedt: 41.3 %12.9 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;