Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Mortens aften and
Nytårsmenu
Julefrokost
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
julebag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Fødselsdags-opskrifter
Julekager og konfekt
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mini croque monsieur med oliventapenade
Mini croque monsieur med oliventapenade
Måltidstype:
Forret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
8 skiver lyst sandwichbrød
4 spsk oliventapenade
4 skiver kogt skinke
200 g revet Arla® Emmentaler
SÅDAN GØR DU
1.
Smør fire skiver brød med oliventapenade og med en skive skinke øverst.
2.
Drys med halvdelen af osten og kom de andre brødskiver over.
3.
Drys med resten af osten.
4.
Gratinér sandwichene ved 200° C. i 12 min til osten er smeltet og gylden.
5.
Skær evt. kanterne af og del hver sandwich i 4 små stykker.
Forret
Ost
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8518 kj / 2036 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1151 kj / 275 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.2 g
Protein:
20.1 %
13.6 g
Kulhydrat:
38.6 %
26.1 g
Fedt:
41.3 %
12.9 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;