HjemOpskrifterMinestrone med kål, pancetta, kikærter og pasta

Minestrone med kål, pancetta, kikærter og pasta

Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
Ingredienser
  • 1 løg
  • 3 stilke bladselleri
  • 2 gulerødder
  • 250 g kartofler
  • 1 fed hvidløg
  • 1 spsk olivenolie
  • 150 g pancetta i tern
  • 1 spsk frisk rosmarin
  • fint salt og peber
  • 1.5 l koncentreret oksefond
  • 150 g kort pasta, fx. suppehorn eller skruer
  • 1 dåse kikært i lage
  • 0.5 blomkål
  • 15 l grønkål
  • 1 håndfuld bredbladet persille (stor håndfuld)

Sådan gør du

Fremgangsmåde
  • 1.
    Skær løg i tynde strimler og skær bladselleri og gulerødder i tynde skiver.

  • 2.
    Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.

  • 3.
    Hak hvidløget fint.

  • 4.
    Varm olien i en gryde og steg pancetta sammen med løg, bladselleri og gulerødder i 5-7 min. til det begynder at brune.

  • 5.
    Tilsæt hvidløg og rosmarin og steg videre et minut.

  • 6.
    Krydr med lidt salt og peber og kom kartofler og fonden i.

  • 7.
    Lad suppen småkoge i 15 min. og kom så pasta og kikærter i.

  • 8.
    Kog videre i 10 min. mens blomkålen deles i små buketter og grønkål plukkes i små stykker.

  • 9.
    Kom begge dele i suppen og kog dem med i 5 min, så de stadig har lidt bid.

  • 10.
    Hak persillen fint og rør den i suppen til sidst.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17818 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
236 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.7 g
Protein: 27 %3.8 g
Kulhydrat: 49.4 %6.9 g
Fedt: 23.6 %1.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;