Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Minestrone med kål, pancetta, kikærter og pasta
Minestrone med kål, pancetta, kikærter og pasta
Måltidstype:
Ikke angivet
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
Ingredienser
1 løg
3 stilke bladselleri
2 gulerødder
250 g kartofler
1 fed hvidløg
1 spsk olivenolie
150 g pancetta i tern
1 spsk frisk rosmarin
fint salt og peber
1.5 l koncentreret oksefond
150 g kort pasta, fx. suppehorn eller skruer
1 dåse kikært i lage
0.5 blomkål
15 l grønkål
1 håndfuld bredbladet persille (stor håndfuld)
Sådan gør du
Fremgangsmåde
1.
Skær løg i tynde strimler og skær bladselleri og gulerødder i tynde skiver.
2.
Skræl kartoflerne og skær dem i små tern.
3.
Hak hvidløget fint.
4.
Varm olien i en gryde og steg pancetta sammen med løg, bladselleri og gulerødder i 5-7 min. til det begynder at brune.
5.
Tilsæt hvidløg og rosmarin og steg videre et minut.
6.
Krydr med lidt salt og peber og kom kartofler og fonden i.
7.
Lad suppen småkoge i 15 min. og kom så pasta og kikærter i.
8.
Kog videre i 10 min. mens blomkålen deles i små buketter og grønkål plukkes i små stykker.
9.
Kom begge dele i suppen og kog dem med i 5 min, så de stadig har lidt bid.
10.
Hak persillen fint og rør den i suppen til sidst.
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
17818 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
236 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
2.7 g
Protein:
27 %
3.8 g
Kulhydrat:
49.4 %
6.9 g
Fedt:
23.6 %
1.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;