Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Grillbuffet
Mad til Pinsefrokost
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mexicansk grillplanke
Mexicansk grillplanke
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
kyllingebryst
3 kyllingefileter (bryst)
1 spsk olivenolie
1 tsk røget paprika
0.5 tsk sort peber
0.5 tsk flagesalt
laksespyd
450 g laksefileter
1 tsk stødt spidskommen
1 tsk stødt koriander
0.5 tsk friskkværnet peber
1 spsk olivenolie
grillede grøntsager
2 majskolber
3 peberfrugter
2 avocadoer
2 spsk olivenolie
1 tsk tørret chiliflage
0.5 tsk salt
2 forårsløg
2 limefrugter
1 bæger frisk koriander
salsa verde
200 g cherrytomater
1 fed hvidløg
1 spsk hakket syltet jalapeno
0.5 bæger frisk koriander
3 spsk olivenolie
1 limefrugt
friskkværnet peber
0.5 tsk flagesalt
Sådan gør du
1.
Pensl kyllingebrysterne med olivenolie og krydr med røget paprika, salt og friskkværnet sort peber.
2.
Tilbered på grill eller grillpande i ca. 10-15 min., indtil de er gennemstegte.
3.
Skær laksen i passende stykker.
4.
Vend i spidskommen, stødt koriander og friskkværnet sort peber.
5.
Sæt herefter på spyd og pensl med olivenolie.
6.
Grilles sammen med kyllingen i ca. 7-10 minutter, indtil de er møre.
7.
Del tomater i halve, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern.
8.
Hak hvidløg, koriander og syltet jalapeño groft.
9.
Bland sammen med olivenolie og lime.
10.
Mix alt sammen med en stavblender.
11.
Smag til med salt og sort peber.
12.
Kog majskolber i en gryde med letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, indtil de er møre.
13.
Del kogte majskolber, peberfrugt og avokado i halve.
14.
Fjern kernerne fra peberfrugten.
15.
Pensl grøntsagerne med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber.
16.
Grilles ca. 10 minutter på grillen eller en varm grillpande.
17.
Drys majskolberne med lidt chiliflager og salt.
18.
Skær forårsløg fint og del lime i halve.
19.
Anret laksespyd, kyllingebryst, grillede grøntsager og Salsa Verde på et stort fad eller bræt.
20.
Pynt med forårsløg, lime og frisk koriander.
21.
Serveres gerne ”family-style”.
22.
Tip: Server med tortilla-chips for endnu mere mexicansk stemning.
Grill
Hovedret
Mexicansk
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14531 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
558 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
24.7 %
8.1 g
Kulhydrat:
18.5 %
6.1 g
Fedt:
56.8 %
8.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;