Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Mexicansk grillplanke

Ingen bedømmelser endnu
60-90 min
4 personer

Ingredienser

Kyllingebryst:

3 stk kyllingebrystfilet

1 spsk olivenolie

1 tsk røget paprika 

½ tsk friskkværnet sort peber

½ tsk flagesalt

 

Laksespyd:

450 g laksefilet

1 tsk spidskommen 

1 tsk stødt koriander

½ tsk friskkværnet sort peber 

1 spsk olivenolie

 

Grillede grøntsager: 

2 majskolber

3 peberfrugter 

2 avokado

2 spsk olivenolie

1 tsk chiliflager 

½ tsk salt 

 

2 forårsløg

2 lime

½ potte koriander

 

Salsa Verde:  

200 g cherrytomater

1 fed hvidløg

1 spsk hakket syltet jalapeño

½ potte koriander

3 spsk olivenolie

Saft fra 1 lime

½ tsk friskkværnet sort peber

½ tsk flagesalt 

Pensl kyllingebrysterne med olivenolie og krydr med røget paprika, salt og friskkværnet sort peber. Tilbered på grill eller grillpande i ca. 10-15 min., indtil de er gennemstegte. 

Skær laksen i passende stykker. Vend i spidskommen, stødt koriander og friskkværnet sort peber. Sæt herefter på spyd og pensl med olivenolie. Grilles sammen med kyllingen i ca. 7-10 minutter, indtil de er møre. 

 

Del tomater i halve, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. Hak hvidløg, koriander og syltet jalapeño groft. Bland sammen med olivenolie og lime. Mix alt sammen med en stavblender. Smag til med salt og sort peber. 

Kog majskolber i en gryde med letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, indtil de er møre. Del kogte majskolber, peberfrugt og avokado i halve. Fjern kernerne fra peberfrugten. Pensl grøntsagerne med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Grilles ca. 10 minutter på grillen eller en varm grillpande. Drys majskolberne med lidt chiliflager og salt.

Skær forårsløg fint og del lime i halve. Anret laksespyd, kyllingebryst, grillede grøntsager og Salsa Verde på et stort fad eller bræt. Pynt med forårsløg, lime og frisk koriander. Serveres gerne ”family-style”.

Tip: Server med tortilla-chips for endnu mere mexicansk stemning 

 

Energi pr. person: 2999 Kj/ 714 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Kulhydrat: 3,5 g
Fedt: 8,0 g

Mexicansk grillplanke

Pensl kyllingebrysterne med olivenolie og krydr med røget paprika, salt og friskkværnet sort peber. Tilbered på grill eller grillpande i ca. 10-15 min., indtil de er gennemstegte. 

Skær laksen i passende stykker. Vend i spidskommen, stødt koriander og friskkværnet sort peber. Sæt herefter på spyd og pensl med olivenolie. Grilles sammen med kyllingen i ca. 7-10 minutter, indtil de er møre. 

 

Del tomater i halve, fjern kernerne og skær tomatkødet i tern. Hak hvidløg, koriander og syltet jalapeño groft. Bland sammen med olivenolie og lime. Mix alt sammen med en stavblender. Smag til med salt og sort peber. 

Kog majskolber i en gryde med letsaltet vand i ca. 15-20 minutter, indtil de er møre. Del kogte majskolber, peberfrugt og avokado i halve. Fjern kernerne fra peberfrugten. Pensl grøntsagerne med olivenolie, salt og friskkværnet sort peber. Grilles ca. 10 minutter på grillen eller en varm grillpande. Drys majskolberne med lidt chiliflager og salt.

Skær forårsløg fint og del lime i halve. Anret laksespyd, kyllingebryst, grillede grøntsager og Salsa Verde på et stort fad eller bræt. Pynt med forårsløg, lime og frisk koriander. Serveres gerne ”family-style”.

Tip: Server med tortilla-chips for endnu mere mexicansk stemning 

 

Energi pr. person: 2999 Kj/ 714 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 8,5 g
Kulhydrat: 3,5 g
Fedt: 8,0 g