HjemOpskrifterMexicansk flute med frisk avocado-tomatsalat

Mexicansk flute med frisk avocado-tomatsalat

Måltidstype:
Snacks
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

2 personer
  • 0.5 rød peberfrugt
  • 0.5 løg
  • 1 spsk olivenolie
  • 0.5 tsk hel spidskommen
  • 0.5 tsk paprika
  • 150 g en rest kødsauce
  • 0.5 dåse kidneybønne
  • 1 spsk koncentreret tomatpuré
  • 0.5 dl vand
  • salt og sort peber
  • 1 lille flute
  • 100 g revet cheddarost, 22%
  • 1 avocado
  • 1 tomat
  • 0.5 limefrugt skåret i både

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Skær løg og peberfrugt i små tern og steg dem i olivenolie i et par minutter, til de begynder at tage farve.

  • 2.
    Tilsæt spidskommen og paprika og vend det rundt.

  • 3.
    Tilsæt kødsovs og kidneybønner samt tomatpuré og vand.

  • 4.
    Lad det simre et par minutter, til væden er kogt ind, og smag til med salt og peber.

  • 5.
    Flæk flutet og smør sovsen på.

  • 6.
    Drys med cheddar og gratiner flutene i ovnen i 10 min. ved 200°C.

  • 7.
    Lad flutene køle af, før de pakkes i madpakken sammen med stykker af avocado og tomat vendt med limesaft.

  • 8.
    Flutene kan sagtens fryses, når de er afkølet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6600 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
640 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 3.0 g
Protein: 18.7 %7.1 g
Kulhydrat: 35.2 %13.3 g
Fedt: 46.1 %8.0 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;