Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Mexicansk flute med frisk avocado-tomatsalat

Ingen bedømmelser endnu
0-30 min
2 personer

Ingredienser

½ løg

½ rød peberfrugt

1 spsk. olivenolie

½ tsk. spidskommen

½ tsk. paprika

150 g kødsovs – brug en rest fra dagen før ½ dåse kidneybønner

1 spsk. koncentreret tomatpuré

½ dl vand

Salt og sort peber

1 lille flute

100 g revet cheddar

1 avocado

1 tomat

½ lime skåret i både

Om råvarerne

Skær løg og peberfrugt i små tern og steg dem i olivenolie i et par minutter, til de begynder at tage farve. Tilsæt spidskommen og paprika og vend det rundt. Tilsæt kødsovs og kidneybønner samt tomatpuré og vand. Lad det simre et par minutter, til væden er kogt ind, og smag til med salt og peber. Flæk flutet og smør sovsen på. Drys med cheddar og gratiner flutene i ovnen i 10 min. ved 200°C. Lad flutene køle af, før de pakkes i madpakken sammen med stykker af avocado og tomat vendt med limesaft. Flutene kan sagtens fryses, når de er afkølet.

 

Energi pr. person: 2832KJ/677Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 13,9 g.
Fedt: 7,1 g.

Mexicansk flute med frisk avocado-tomatsalat

Skær løg og peberfrugt i små tern og steg dem i olivenolie i et par minutter, til de begynder at tage farve. Tilsæt spidskommen og paprika og vend det rundt. Tilsæt kødsovs og kidneybønner samt tomatpuré og vand. Lad det simre et par minutter, til væden er kogt ind, og smag til med salt og peber. Flæk flutet og smør sovsen på. Drys med cheddar og gratiner flutene i ovnen i 10 min. ved 200°C. Lad flutene køle af, før de pakkes i madpakken sammen med stykker af avocado og tomat vendt med limesaft. Flutene kan sagtens fryses, når de er afkølet.

 

Energi pr. person: 2832KJ/677Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 6,8 g.
Kulhydrat: 13,9 g.
Fedt: 7,1 g.