HjemOpskrifterMeloncarpaccio med bulgur, feta og mynte

Meloncarpaccio med bulgur, feta og mynte

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 75 g bulgur
  • 1.5 dl vand
  • salt & sort peber
  • 200 g Puck® salatost i blok
  • 1 bæger mynte
  • 1 melon f.eks. honning eller cantaloupe
  • 4 spsk olivenolie
  • salt & sort peber

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Kog bulgur i vand med lidt salt i 15 min. under låg.

  • 2.
    Hæld evt. overskydende vand fra, og lad bulguren køle lidt af.

  • 3.
    Bland den så med feta enten i tern eller smuldret, citronsaft, salt, peber og grofthakket mynte.

  • 4.
    Del melonen i to, og fjern kernerne.

  • 5.
    Skær skallen af, og brug en meget skarp kniv eller et mandolinjern til at skære melonen i meget tynde skiver.

  • 6.
    Anret melonen på et fad, og kom bulgursalaten over.

  • 7.
    Dryp med resten af olivenolien, og pynt evt. med mere mynte.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
7704 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
307 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.8 g
Protein: 10.7 %1.9 g
Kulhydrat: 43.5 %7.9 g
Fedt: 45.8 %3.8 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;