Meloncarpaccio med bulgur, feta og mynte

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
Meloncarpaccio med bulgur, feta og mynte
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

75 g bulgur

1,5 dl vand

Salt

200 g feta

Saft af ½ citron

Salt og sort peber

1 håndfuld mynte

1 lille melon, f.eks. honning eller cantaloupe

4 spsk. olivenolie

Salt og sort peber

 

Sådan gør du

Kog bulgur i vand med lidt salt i 15 min. under låg. Hæld evt. overskydende vand fra, og lad bulguren køle lidt af. Bland den så med feta enten i tern eller smuldret, citronsaft, salt, peber og grofthakket mynte. Del melonen i to, og fjern kernerne. Skær skallen af, og brug en meget skarp kniv eller et mandolinjern til at skære melonen i meget tynde skiver. Anret melonen på et fad, og kom bulgursalaten over. Dryp med resten af olivenolien, og pynt evt. med mere mynte.

 

Energi pr. person: 1393KJ/333Kcal.  

Næringsindhold pr. 100 g: 
Protein: 6,4 g. 
Kulhydrat: 8,4 g. 
Fedt: 11,5 g.