Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Find butik og bestil her
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Mejeri
Højtider og opskrifter
Påske-opskrifter
Halloween
julebag
Hjem
Opskrifter
Meloncarpaccio med bulgur, feta og mynte
Meloncarpaccio med bulgur, feta og mynte
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
75 g bulgur
1½ dl vand
salt & sort peber
200 g Puck® salatost i blok
1 bæger mynte
1 melon f.eks. honning eller cantaloupe
4 spsk olivenolie
salt & sort peber
SÅDAN GØR DU
1.
Kog bulgur i vand med lidt salt i 15 min. under låg.
2.
Hæld evt. overskydende vand fra, og lad bulguren køle lidt af.
3.
Bland den så med feta enten i tern eller smuldret, citronsaft, salt, peber og grofthakket mynte.
4.
Del melonen i to, og fjern kernerne.
5.
Skær skallen af, og brug en meget skarp kniv eller et mandolinjern til at skære melonen i meget tynde skiver.
6.
Anret melonen på et fad, og kom bulgursalaten over.
7.
Dryp med resten af olivenolien, og pynt evt. med mere mynte.
Frugt
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
8148 kj / 1948 kcal
Næringsindhold pr. 100g
324 kj / 78 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
11.1 %
2.1 g
Kulhydrat:
42.5 %
8.1 g
Fedt:
46.4 %
4.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Persondata & Cookies
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;