Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marokkansk lammeculotte med couscous salat

Ingen bedømmelser endnu
30-60 min
4 personer

Ingredienser

2 stk. lammeculotte

1 spsk. olivenolie

1 tsk. chili, tørret

1 tsk. fennikel frø

1 tsk. muskatnød

1 stang kanel

1 tsk. ingefær, stødt

1 tsk. spidskommen, stødt

2 dl vand

100 g abrikos, tørret

100 g mandeler uden skal

100 g svesker

Couscous salat:

400 g couscous, kogt

3 spsk. citronsaft

2 dl mynte, frisk

3 spsk. olivenolie

 

Pynt: Frisk hakket mynte og citronskal

 

Om råvarerne

Rids fedtet på lammeculotten. Varm olivenolie op i en tykbundet stor gryde, brun culotte af på alle sider. Tag culotten op på en tallerken. Kom alle krydderier i og lad dem få smag ved medium varme i 3 min. Kom culotte tilbage i gryden sammen med abrikos, mandler og svesker.

Kom 2 dl vand i gryden dæk til med låg og lad kødet små simre i 20 min. ved svag varme.

Tag kødet op og skær det evt. i skiver. Server gerne kødet i saucen.

Vend kogt couscous med citronsaft, mynte og oliven olie. Server til lammeculotte og sauce.

 

 

Energi pr. person: 3502 Kj/  834 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 14,2 g.

Fedt: 11,0 g.

 

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Rids fedtet på lammeculotten. Varm olivenolie op i en tykbundet stor gryde, brun culotte af på alle sider. Tag culotten op på en tallerken. Kom alle krydderier i og lad dem få smag ved medium varme i 3 min. Kom culotte tilbage i gryden sammen med abrikos, mandler og svesker.

Kom 2 dl vand i gryden dæk til med låg og lad kødet små simre i 20 min. ved svag varme.

Tag kødet op og skær det evt. i skiver. Server gerne kødet i saucen.

Vend kogt couscous med citronsaft, mynte og oliven olie. Server til lammeculotte og sauce.

 

 

Energi pr. person: 3502 Kj/  834 kcal.

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 9,3 g.
Kulhydrat: 14,2 g.

Fedt: 11,0 g.