Marineret ribbenssteg

fork and spoon
Hovedret
clock
0-30 min
ribbenssteg
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

2 spsk. hakket frisk rosmarin
2 spsk. hakket frisk salvie
2 spsk. hakket frisk timian
2 spsk. mørk balsamico
2 fed hvidløg, knust
1 spsk. citronsaft
½ dl olivenoli
1 tsk. seasalt
Kværnet peber

Sådan gør du

Lav marinaden til ribbensstegen ved at blande alle ingredienser sammen.

Det er nemt og hurtigt at marinere ribbensstegen, før du griller eller steger den, og det er med til at give kødet meget mere smag.

Start med at ridse sværene i din ribbenssteg. Rids helt igennem, men ikke ned i kødet.
Pensl kødet med marinaden.
Drys stegen med havsalt – undlad at bruge peber, det farver sværen.
Grill den ved indirekte varme til kødet har en kernetemperatur på 75 grader – brug et stegetermometer.