HjemOpskrifterMarinerede kyllingeinderfileter på spyd

Marinerede kyllingeinderfileter på spyd

Måltidstype:
Frokost
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 12 træspyd
  • 600 g kyllingeinderfileter
grillmarinade:
  • 2 spsk grov sennep
  • 2 spsk flydende honning
  • 1 friskpresset citronsaft fra 1 citron
  • 2 knust fed hvidløg
  • ½ tsk paprika
  • ½ tsk salt
  • ½ tsk cayennepeber
  • ½ tsk tørrede chiliflager
  • frisk koriander til pynt

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland alle ingredienser sammen til grillmarinaden.

  • 2.
    Fjern den lille sene på hvert stykke kyllingeinderfilet og vend kylling og marinade sammen.

  • 3.
    Lad det gerne trække smag i 4-6 timer eller natten over.

  • 4.
    Læg træspyd i koldt vand i 10 minutter, så de ikke brænder på grillen.

  • 5.
    Stik 2-3 stykker kyllingeinderfilet på hvert træspyd og grill dem i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

  • 6.
    Servér straks på et fad med frisk koriander.

  • 7.
    Serveringstip: Servér med en stor, fyldig salat med grillede grøntsager og smuldret salatost.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
3458 kj / 826 kcal
Næringsindhold pr. 100g
506 kj / 121 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.1 g
Protein: 63.6 %18.9 g
Kulhydrat: 19.5 %5.8 g
Fedt: 16.9 %2.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;