Kontakt

Har du spørgsmål eller brug for hjælp?

 

Du kan kontakte os pr. mail her

 

Du kan også ringe til kundeservice på

+45 88 20 68 11

Man – fre: 09 – 17

Lør/Søn: Lukket

 

Marinerede kyllingeinderfileter på spyd

0-30 min
4 personer

Ingredienser

600 gram kyllingeinderfilet

12 træspyd

 

Grillmarinade:

2 spsk grov sennep

2 spsk flydende honning

Saft af ½ citron

2 fed knust hvidløg

½ tsk paprika

½ tsk salt

¼ tsk cayenne

¼ tsk chiliflager

 

Pynt: frisk koriander

Om råvarerne

Bland alle ingredienser sammen til grillmarinaden. Fjern den lille sene på hvert stykke kyllingeinderfilet og vend kylling og marinade sammen. Lad det gerne trække smag i 4-6 timer eller natten over. Læg træspyd i koldt vand i 10 minutter, så de ikke brænder på grillen. Stik 2-3 stykker kyllingeinderfilet på hvert træspyd og grill dem i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Servér straks på et fad med frisk koriander.

Serveringstip: Servér med en stor, fyldig salat med grillede grøntsager og smuldret salatost.

 

Energi pr. person: 908 kJ/216 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,0 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 6,0 g

Da visse frugter afgiver et særligt plantehormon, er det vigtigt at opbevare frugt og grønt adskilt. Ellers forkortes grøntsagernes holdbarhed, da de modnes hurtigere.

Bland alle ingredienser sammen til grillmarinaden. Fjern den lille sene på hvert stykke kyllingeinderfilet og vend kylling og marinade sammen. Lad det gerne trække smag i 4-6 timer eller natten over. Læg træspyd i koldt vand i 10 minutter, så de ikke brænder på grillen. Stik 2-3 stykker kyllingeinderfilet på hvert træspyd og grill dem i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Servér straks på et fad med frisk koriander.

Serveringstip: Servér med en stor, fyldig salat med grillede grøntsager og smuldret salatost.

 

Energi pr. person: 908 kJ/216 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,0 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 6,0 g