Marinerede kyllingeinderfileter på spyd

fork and spoon
Frokost
clock
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

600 gram kyllingeinderfilet

12 træspyd

 

Grillmarinade:

2 spsk grov sennep

2 spsk flydende honning

Saft af ½ citron

2 fed knust hvidløg

½ tsk paprika

½ tsk salt

¼ tsk cayenne

¼ tsk chiliflager

 

Pynt: frisk koriander

Sådan gør du

Bland alle ingredienser sammen til grillmarinaden. Fjern den lille sene på hvert stykke kyllingeinderfilet og vend kylling og marinade sammen. Lad det gerne trække smag i 4-6 timer eller natten over. Læg træspyd i koldt vand i 10 minutter, så de ikke brænder på grillen. Stik 2-3 stykker kyllingeinderfilet på hvert træspyd og grill dem i 4-5 minutter på hver side, til de er gennemstegte.

Servér straks på et fad med frisk koriander.

Serveringstip: Servér med en stor, fyldig salat med grillede grøntsager og smuldret salatost.

 

Energi pr. person: 908 kJ/216 kcal

Næringsindhold pr. 100 g:
Protein: 20,0 g
Fedt: 1,5 g
Kulhydrat: 6,0 g