Meny.dk
KØB VIN
search
UGENS AVIS
LOG IND
Find butik
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Baby
Vin til maden
Mejeri i MENY
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Marinerede kalvekoteletter med lun grøn kartoffelsalat
Marinerede kalvekoteletter med lun grøn kartoffelsalat
Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
60-90 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
25 g smør
4 kalvekoteletter
2 spsk smagsneutral olie
0.5 dl frisk timian
ristede kartofler:
800 g rensede små kartofler
2 spsk olivenolie
1 tsk salt
0.5 tsk sort peber
marinade:
8 spsk olivenolie
2 spsk æblecidereddike
4 spsk friskpresset citronsaft
2 tsk flydende honning
4 knuste fed hvidløg
1 tsk salt
1 tsk sort peber
lun grøn kartoffelsalat:
100 g rød spidskål
100 g Cheasy® Salatost i tern 3%
50 g babyspinatblade
afkølede ristede kartoffel
pynt:
1 dl valnøddekerne
Sådan gør du
1.
Forvarm ovnen på 200°C og skær de små kartofler i halve.
2.
Vend kartoflerne i olivenolie, salt og peber og fordel dem i et ildfast fad.
3.
Rist kartoflerne i ovnen i ca. 50 minutter.
4.
Lad kartoflerne køle af inden servering.
5.
Bland alle ingredienser til marinaden og fordel halvdelen af marinaden over kalvekoteletterne.
6.
Gem resten af marinaden til lun grøn kartoffelsalat.
7.
Lad kalvekoteletterne trække tildækket i 15 minutter ved stuetemperatur.
8.
Dup herefter kalvekoteletterne tørre med et rent viskestykke.
9.
Kassér overskydende marinade.
10.
Kom smør og olie på en varm pande og brun kalvekoteletterne i 1 minut på hver side, til de er gyldne.
11.
Kom timian på panden og steg kalvekoteletterne i yderligere 2 minutter på hver side ved middelvarme.
12.
Krydr med salt og peber.
13.
Tag kalvekoteletterne af panden og lad dem trække 5 minutter før servering.
14.
Hak spidskål og skær fetaost i mindre stykker.
15.
Bland begge dele i en skål og tilsæt babyspinat og de afkølede kartofler.
16.
Vend den gemte marinade i og pynt med valnødder.
17.
Anret kalvekoteletter på et fad og servér lun grøn kartoffelsalat til.
Salater
Hovedret
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
13921 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
727 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
17.9 %
7.6 g
Kulhydrat:
20.5 %
8.8 g
Fedt:
61.6 %
12.1 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;