6 personer
250 g Ren rå Marcipan
40 g past. æggehvider
100 g sukker
100 g mørk overtræk
100 g hvid overtræk
24 stk. friske brombær (frosne bær eller god marmelade kan bruges)
1 dl piskefløde
1 liter god vanilje flødeis
Marcipan, æggehvider og sukker æltes sammen.
Rul marcipan-massen ud i 25x30 cm og del i 8 lige store stykker.
Læg 3 bær på hvert stykke, rul sammen så det danner et rør og luk enderne.
Sæt alle rørene på en bageplade med bagepapir og bag ved 180° C i ca. 20 min.
Afkøl på en rist.
Smelt mørk og hvid overtræk i samme skål over vandbad - rør kun rundt 2 gange - så marmoreringen opstår.
Dyp marcipanrørene heri, så toppen og siderne dækkes.
Afkøles.
Chokoladesauce:
Kog fløde op, tag gryden af varmen og tilsæt den resterende overtræk - i forholdet 1:1
Serveres direkte eller afkølet.
Dekorer tallerkenen med et strejf chokoladesauce.
Halvér marcipan-rørene og placer dem på tallerkenen sammen med vanilje flødeis.