Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Marcipanrør med bær & chokolade
Marcipanrør med bær & chokolade
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
40 g æggehvider
250 g marcipan
100 g sukker
100 g mørk chokolade
100 g hvid chokolade
24 brombær (frosne bær kan bruges)
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
1 liter vaniljeflødeis
Sådan gør du
1.
Marcipan, æggehvider og sukker æltes sammen.
2.
Rul marcipan-massen ud i 25x30 cm og del i 8 lige store stykker.
3.
Læg 3 bær på hvert stykke, rul sammen så det danner et rør og luk enderne.
4.
Sæt alle rørene på en bageplade med bagepapir og bag ved 180° C i ca. 20 min.
5.
Afkøl på en rist.
6.
Smelt mørk og hvid overtræk i samme skål over vandbad - rør kun rundt 2 gange - så marmoreringen opstår.
7.
Dyp marcipanrørene heri, så toppen og siderne dækkes.
8.
Afkøles.
9.
Chokoladesauce: Kog fløde op, tag gryden af varmen og tilsæt den resterende overtræk - i forholdet 1:1 Serveres direkte eller afkølet.
10.
Dekorer tallerkenen med et strejf chokoladesauce.
11.
Halvér marcipan-rørene og placer dem på tallerkenen sammen med vanilje flødeis.
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16968 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1295 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.0 g
Protein:
6 %
4.6 g
Kulhydrat:
48.2 %
36.7 g
Fedt:
45.8 %
16.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;