HjemOpskrifterMarcipanknas

Marcipanknas

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven

Ingredienser

8 personer
  • 300 g hvedemel
  • 200 g smør
  • 100 g sukker
  • 1 æg
  • 250 g marcipan

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland mel og sukker sammen og hak det kolde smør i.

  • 2.
    Smuldr dejen med fingrene, til der ikke er flere store klumper af smør.

  • 3.
    Form dejen til en kugle.

  • 4.
    Pak dejen i film og læg den i køleskabet i ca. 30 minutter, så er den nemmere at rulle ud.

  • 5.
    Rul dejen tyndt ud mellem 2 stykker bagepapir.

  • 6.
    Rul marcipanen til en lang pølse og læg den oven på den udrullede mørdej.

  • 7.
    Fold mørdejen omkring marcipanen og skær pølsen med skæve snit i trekantede stykker ca. 1,5 cm. i den brede ende.

  • 8.
    Bag dem ca. 10 minutter ved 200°C og lad dem køle af på rist.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
16875 kj / 4033 kcal
Næringsindhold pr. 100g
1871 kj / 447 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 1.2 g
Protein: 4.9 %5.4 g
Kulhydrat: 50.6 %55.7 g
Fedt: 44.5 %22.5 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;