HjemOpskrifterMarcipanbrød med hvid chokolade og cointreau

Marcipanbrød med hvid chokolade og cointreau

Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

5 personer
  • 2 spsk Cointreau
  • 150 g marcipan
  • 1 spsk friskpresset appelsinsaft
  • 100 g hvid chokolade
  • 25 g afskallede saltede pistacienøddekerner
  • 50 g kandiseret appelsinskal

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Bland marcipan med cointreau, appelsinskal og halvdelen af finthakket kandiseret appelsinskal.

  • 2.
    Form massen til små marcipanbrød. Ca. 4 stk. pr. person.

  • 3.
    Det er nemt, hvis du fugter hænder med lidt vand, så marcipanen ikke klistrer.

  • 4.
    Lad marcipanbrødene stå og tørre på en bakke med bagepapir i 1 time.

  • 5.
    Smelt chokoladen og dyp hvert marcipanbrød i det.

  • 6.
    Pynt marcipanbrødene med resten af den kandiserede appelsinskal og evt. lidt hakkede pistacier.

  • 7.
    Opbevares i lufttæt beholder i op til 10 dage.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
6930 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1873 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.1 g
Protein: 6.4 %7.1 g
Kulhydrat: 43.9 %48.4 g
Fedt: 45.6 %23.1 g
Alkohol: 4.1 %2.6 g
;