Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Tyroler-buffet
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Madplaner med MENY
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Marabou chokoladecupcakes med marengsspøgelser
Marabou chokoladecupcakes med marengsspøgelser
Måltidstype:
Brød og kager
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
6 personer
cupcakes:
120 g blødt smør
120 g sukker
2 æg
120 g hvedemel
3 spsk kakaopulver
1 tsk bagepulver
0.5 dl mælk
50 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
topping:
100 g mørk chokolade (ca. 70% kakao)
1 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
2 æggehvider
110 g sukker
4 spsk vand
12 små chokoladeknapper til øjne
Sådan gør du
1.
Rør smør og sukker sammen, og tilsæt æg et ad gangen.
2.
Kom mel, kakao og bagepulver i, og bland mælken i.
3.
Rør dejen godt sammen og hak så chokoladen fint og kom i.
4.
Fordel dejen i 12 cupcakeforme og bag i 18-20 min. ved 180°C.
5.
Lad kagerne køle af på en rist, imens du gør toppings klar.
6.
Hak 100 g chokolade groft og kom i en skål.
7.
Varm fløden op til kogepunktet og hæld den over den hakkede chokolade.
8.
Rør det sammen til en tyk chokoladecreme og glasér kagerne med et lag af det.
9.
Til marengs piskes æggehviderne til de er fluffy.
10.
Kom sukker og vand i en gryde og smelt det sammen.
11.
Når det koger, hældes sukkersiruppen i en tynd stråle i æggehviderne, mens der piskes kraftigt.
12.
Pisk videre i 5 min. til marengsen er helt stiv og blank.
13.
Kom den i en sprøjtepose med rund, stor tylle og sprøjt spøgelser ud på toppen af kagerne.
14.
Tegn øjne med sort farve eller sæt små stykker chokolade fast.
Kager
SPISETID opskrift
Brød og kager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
15232 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1495 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.1 g
Protein:
5.2 %
4.6 g
Kulhydrat:
47.1 %
41.4 g
Fedt:
47.7 %
19.3 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;