Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Aarstiderne i MENY
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Kaffe
Økologi
Vin til maden
Mejeri i MENY
Baby
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Mango mousse med mandelcrunch
Mango mousse med mandelcrunch
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk limeskal (usprøjtet)
400 g mangofrugter
2 spsk friskpresset limesaft
3 spsk sukker
1 vaniljestang
5 blade husblas
0.5 dl friskpresset appelsinsaft
1 dl fløde
150 g yoghurt 10%
crunch
50 g hakket mandler
1 spsk honning
1 spsk kokosmel
0.25 tsk stødt kardemomme
pebermynteblad
Sådan gør du
1.
Opløs husblas i koldt vand efter forskriften.
2.
Fjern skal og sten fra mangokødet og blendes med stavblender med limeskal, limesaft, sukker og vaniljekorn til ensartet konsistens.
3.
Gem ¾ dl af mangopuré til pynt.
4.
Fløden piskes let.
5.
Varm appelsinsaft op i en lille gryde, tryk husblas fri for vand og lad lidt vand hænge ved.
6.
Kom husblas i den lune appelsinsaft, tag gryden af varmen og rør lidt rundt så den opløses.
7.
Kom appelsin/husblas blandingen i en skål med mangopuré og yoghurt og pisk det let sammen.
8.
Vend forsigtigt fløden i mangomoussen og fordel den i 4 små glas/forme.
9.
Fordel resten af mangopuré på toppen af serveringsglassene.
10.
Skal gerne stå på køl i min. 2 timer.
11.
Kan med fordel laves dagen før.
12.
Til Crunch: Varm en pande op og rist hele mandler til de er let gyldne sammen med kokosmel.
13.
Kom honning ved og lad det bruse op.
14.
Kom mandelblandingen på et stykke bagepapir og lad det afkøle.
15.
Hakkes groft og serveres som topping på mango moussen.
Frugt
Dessert
Søde sager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4114 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
478 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
11.3 %
3.2 g
Kulhydrat:
46.1 %
13.0 g
Fedt:
42.6 %
5.5 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;