Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Magasinet SPISETID
Mad ud af huset
Mest solgte
Valentins menu
Nytårsmenu
Julefrokost
Mortens aften and
Tyroler-buffet
Inspiration
Find butik og bestil her
Vi tilbyder
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Baby
Vin til maden
Danske Madskatte
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Højtider og opskrifter
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Fødselsdag
Ferieaktiviteter
Grill opskrifter
Græskar
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Ansvarlighed
Klimakærlig mad
22 Klimatips
Vi holder af klimaet
Hjem
Opskrifter
Mango mousse med mandelcrunch
Mango mousse med mandelcrunch
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
1 spsk limeskal (usprøjtet)
400 g mangofrugter
2 spsk friskpresset limesaft
3 spsk sukker
1 vaniljestang
5 blade husblas
0.5 dl friskpresset appelsinsaft
1 dl fløde
150 g græsk yoghurt
crunch
50 g hakket mandler
1 spsk honning
1 spsk kokosmel
0.25 tsk stødt kardemomme
pebermynteblad
SÅDAN GØR DU
1.
Opløs husblas i koldt vand efter forskriften.
2.
Fjern skal og sten fra mangokødet og blendes med stavblender med limeskal, limesaft, sukker og vaniljekorn til ensartet konsistens.
3.
Gem ¾ dl af mangopuré til pynt.
4.
Fløden piskes let.
5.
Varm appelsinsaft op i en lille gryde, tryk husblas fri for vand og lad lidt vand hænge ved.
6.
Kom husblas i den lune appelsinsaft, tag gryden af varmen og rør lidt rundt så den opløses.
7.
Kom appelsin/husblas blandingen i en skål med mangopuré og yoghurt og pisk det let sammen.
8.
Vend forsigtigt fløden i mangomoussen og fordel den i 4 små glas/forme.
9.
Fordel resten af mangopuré på toppen af serveringsglassene.
10.
Skal gerne stå på køl i min. 2 timer.
11.
Kan med fordel laves dagen før.
12.
Til Crunch: Varm en pande op og rist hele mandler til de er let gyldne sammen med kokosmel.
13.
Kom honning ved og lad det bruse op.
14.
Kom mandelblandingen på et stykke bagepapir og lad det afkøle.
15.
Hakkes groft og serveres som topping på mango moussen.
Frugt
Dessert
Søde sager
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
4036 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
473 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.7 g
Protein:
11.5 %
3.2 g
Kulhydrat:
45 %
12.5 g
Fedt:
43.5 %
5.6 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;