Meny.dk
KØB VIN
search
Find butik
LOG IND
UGENS AVIS
MENY Vin
Opskrifter
Fordelsapp
Mad ud af huset
Festbuffet
konfirmationsmenu
Find butik og bestil her
Prøv også disse
Julefrokost
Påskefrokost
Magasinet SPISETID
Vi tilbyder
Aarstiderne i MENY
Bestil hos Wolt
Scan & Betal
Danmarks Madmarked
Øl, vin og spiritus
Frugt og grønt
Slagter
Saft og juice
Økologi
Kaffe
Mejeri i MENY
Baby
Vin til maden
Specialkost
Glutenfri
Veganske og vegetarprodukter i MENY
Laktosefri
Krop i Balance
Højtider og opskrifter
Madplaner med MENY
Nytårsfesten
Julen
Salater
Påske-opskrifter
Feriehygge
Halloween
Danske Madskatte
Oles Gaard
Mejnerts Mølle
Rosborg Foods
Engdigegaard
Lindely Vin
Øllingegaard mejeri
Reduced saucer
Højer pølser
Jonathan Berntsen
Hjem
Opskrifter
Is med mandler og chokolade
Is med mandler og chokolade
Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
0-30 min
Del med en ven
facebook
linkedin
twitter
pinterest
email
Print Opskrift
Ingredienser
4 personer
250 g ricotta
2.5 dl Arla Karolines Køkken® Piskefløde 38%
250 g Galbani Ricotta te
100 g sukker
60 g mandler
60 g mørk chokolade
250 g jordbær til pynt
chokoladespåner til pynt
citronmelisse til pynt
evt 1 dl kirsebærsauce
Sådan gør du
1.
Tørrist mandlerne på en pande, og lad dem køle af.
2.
Imens gøres ismassen klar.
3.
Kom ricottaen i en skål, tilsæt sukker, og rør det godt sammen, til det får en cremet konsistens.
4.
Pisk fløden til blødt skum.
5.
Hak chokolade og de afkølede mandler groft, og rør dem i ricottacremen.
6.
Rør forsigtigt flødeskummet i cremen til en ensartet masse.
7.
Beklæd en skål med køkkenfilm, og hæld ismassen i.
8.
Stil skålen i fryseren i min. 4 timer.
9.
Ved servering skal isen tages ud af fryseren ca. 20 minutter før.
10.
Pynt med halve jordbær, citronmelisse samt chokoladespåner og servér eventuelt med en lun kirsebærsauce til.
Tip:
Prøv at variere indholdet ved at tilsætte andre typer ristede nødder, marcipan eller kandiseret frugt.
Is
Søde sager
Dessert
Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
10688 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
816 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELING
NÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber:
1.3 g
Protein:
8.2 %
3.9 g
Kulhydrat:
33 %
15.8 g
Fedt:
58.8 %
13.0 g
Alkohol:
0 %
0.0 g
Om MENY
Kontakt os
Job i MENY
Om MENY
Kundeservice
Konkurrencer & Vilkår
Gavekort
Kundeinformation
Anmodning om indsigt
Privatlivspolitik
Genveje
Find butik
Fordelsapp
MENY Vin
Mad ud af huset
Tilmeld nyhedsbrev
Magasinet SPISETID
Ugens avis
Tilmeld ugens avis
Ikke modtaget ugens avisen?
Ugens avis
Afmeld ugens avis
Facebook
Youtube
Instagram
;