HjemOpskrifterMandelrand

Mandelrand

Måltidstype:
Dessert
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

6 personer
  • 250 g marcipan
  • 175 g flormelis
  • 3 æg
  • 1 øko appelsin
  • 1 tsk smør
  • 150 g mørk chokolade
  • 1 liter appelsinsorbet

SÅDAN GØR DU

  • 1.
    Ælt marcipan sammen med flormelis.

  • 2.
    Del æggene i hvider og blommer.

  • 3.
    Rør én af hviderne i marcipanen sammen med tre blommer.

  • 4.
    Pisk de to andre hvider stive i en ren skål og vend forsigtigt sammen med marcipanmassen og revet skal af appelsinen.

  • 5.
    Smør en randform med smør og hæld dejen i.

  • 6.
    Bag kagen i 30 min. ved 185°C.

  • 7.
    Lad den køle af på en rist og vend kagen forsigtigt ud på et fad.

  • 8.
    Hak chokoladen og smelt den over vandbad.

  • 9.
    Hæld den smeltede chokolade over den afkølede mandelrand og server med appelsinsorbet.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
14301 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
1014 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 0.9 g
Protein: 6.7 %4.0 g
Kulhydrat: 59.5 %35.5 g
Fedt: 33.8 %9.3 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;