Kom dem i en skål sammen med hvedemel, flormelis, smør, vaniljepulver og æg.
3.
Ælt det hele godt sammen til en ensartet dej, og stil den på køl i 1 time.
4.
Del dejen i 3 lige store stykker.
5.
Rul hver del ud til en pølse på 35 cm.
6.
Skær 14 stykker af hver pølse og tril dem til små kugler.
7.
Kom de trillede kugler på en bageplade med bagepapir.
8.
Tryk en lille fordybning i hver kugle med enden af en teske, og kom 1 tsk. hindbærmarmelade i hver fordybning.
9.
Bag kagerne ved 200°C i ovnen i ca. 12-14 minutter.
10.
Afkøles på rist.
11.
Rør flormelis og vand sammen til glasur.
12.
Kom glasuren i et lille kræmmerhus lavet af bagepapir og lav et glasurnet over hver enkelt kage.
13.
Serveringstip:
Rul dejen ud og udstik stjerner eller hjerter, pensl med sammenpisket æg og drys med perlesukker. Evt. drys med frysetørret hindbær efter bagning.