4 personer
3 majskolber
1 squash
2 æg
½ dl mælk
100 g hvedemel
75 g majsgryn
1 tsk bagepulver
1 tsk groft salt
1 håndfuld frisk koriander (+ ekstra til topping)
2 spsk olivenolie
2 avocado
150 g røget laks i skiver
3 spsk creme fraiche
3 spsk sriracha chilisauce
Skær majsene af kolberne og kom i en skål. Riv squashen groft og bland sammen med majs, æg og mælk. Rør hvedemel, majsgryn, bagepulver og salt i og tilsæt grofthakket koriander. Lad majsdejen trække i 10 min. Steg den til små tykke pandekager i en pande med olivenolie. Server majspandekagerne toppet med laks, avocado i skiver, creme fraiche og lidt chilisauce.
Energi pr. person: 2341KJ/559Kcal.
Næringsindhold pr. 100 g.:
Protein: 5,7 g.
Kulhydrat: 17,3 g.
Fedt: 7,2 g.