Majspandekager med laks og avocado

fork and spoon
Hovedret
clock
30-60 min
Majspandekager
Del med en ven

Ingredienser

4 personer

3 majskolber

1 squash

2 æg

½ dl mælk

100 g hvedemel

75 g majsgryn

1 tsk bagepulver

1 tsk groft salt

1 håndfuld frisk koriander (+ ekstra til topping)

2 spsk olivenolie

2 avocado

150 g røget laks i skiver

3 spsk creme fraiche

3 spsk sriracha chilisauce

Sådan gør du

Skær majsene af kolberne og kom i en skål. Riv squashen groft og bland sammen med majs, æg og mælk. Rør hvedemel, majsgryn, bagepulver og salt i og tilsæt grofthakket koriander. Lad majsdejen trække i 10 min. Steg den til små tykke pandekager i en pande med olivenolie. Server majspandekagerne toppet med laks, avocado i skiver, creme fraiche og lidt chilisauce. 

 

Energi pr. person: 2341KJ/559Kcal.

Næringsindhold pr. 100 g.: 

Protein: 5,7 g.

Kulhydrat: 17,3 g.

Fedt: 7,2 g.