HjemOpskrifterMajspandekager med laks og avocado

Majspandekager med laks og avocado

Måltidstype:
Hovedret
Samlet tid:
30-60 min
Del med en ven

Ingredienser

4 personer
  • 1 grøn squash
  • 3 majskolber
  • 2 æg
  • 0.5 dl mælk
  • 100 g hvedemel
  • 75 g majsgryn
  • 1 tsk bagepulver
  • 1 tsk groft salt
  • 1 bæger frisk koriander
  • 2 spsk olivenolie
  • 2 avocadoer
  • 150 g røget laks
  • 3 spsk creme fraiche 38%
  • 3 spsk stærk chilisauce

Sådan gør du

  • 1.
    Skær majsene af kolberne og kom i en skål.

  • 2.
    Riv squashen groft og bland sammen med majs, æg og mælk.

  • 3.
    Rør hvedemel, majsgryn, bagepulver og salt i og tilsæt grofthakket koriander.

  • 4.
    Lad majsdejen trække i 10 min.

  • 5.
    Steg den til små tykke pandekager i en pande med olivenolie.

  • 6.
    Server majspandekagerne toppet med laks, avocado i skiver, creme fraiche og lidt chilisauce.

Næringsindhold:
Energiindhold for hele retten:
11720 kj / kcal
Næringsindhold pr. 100g
723 kj / 0 kcal
Energifordeling
ENERGIFORDELINGNÆRINGSINDHOLD PR. 100G
Fiber: 2.6 g
Protein: 13.7 %5.8 g
Kulhydrat: 44.7 %19.0 g
Fedt: 41.6 %8.1 g
Alkohol: 0 %0.0 g
;